Game of chefs: Αυτοί είναι οι τρεις φιναλίστ
Media

Game of chefs: Αυτοί είναι οι τρεις φιναλίστ

Game of chefs: Aν και ο διαγωνισμός μαγειρικής του ΑΝΤ1 αναμένεται να ολοκληρωθεί αρχές Δεκεμβρίου, αποκαλύφθηκαν οι τρεις φιναλίστ!

Το «Game of chefs» ξεκίνησε το τηλεοπτικό του ταξίδι στις 13 Σεπτεμβρίου και κατάφερε να ξεχωρίσει για τον τρόπο διεξαγωγής του, αφού κατά τη διάρκεια της προβολής του βλέπουμε τους διαγωνιζόμενους να κρίνονται για το πιάτο που ετοίμασαν όχι μόνο από τους κριτές αλλά και από καλεσμένους.

Μπορεί στα επεισόδια που παρακολουθούμε, τώρα να βλέπουμε τα Κitchen Battles, αλλά τα γυρίσματα έχουν φτάσει στο τέλος τους, καθώς την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε και το γύρισμα του τελικού.

Στον τελικό κατάφεραν να φτάσουν 3 παίκτες από τους 36 που είχαν περάσει αρχικά στο διαγωνιστικό κομμάτι, ενώ στη δεύτερη φάση του έμειναν 24, οι οποίοι ρίχτηκαν στη μάχη για να φτάσουν μέχρι τον τελικό και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Όπως και κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ο νικητής του «Game of chefs» δεν βγήκε μόνο από τους κριτές Άγγελο Λάντο, Βασίλη Μουρατίδη και Άνταμ Κοντοβά, αλλά και από τους καλεσμένους που βρέθηκαν στο πλατό και δοκίμασαν τα πιάτα των τριών φιναλίστ. Το νέο εγχείρημα του ΑΝΤΙ μπορεί να μην έφερε υψηλά νούμερα στη ζώνη προβολής του, αλλά οι κριτές κέντρισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τις εύστοχες κριτικές τους για τα πιάτα που δοκίμαζαν, ενώ και η παρουσιάστρια του, Ντορέττα Παπαδημητρίου κατάφερε να αποσπάσει θετικά σχόλια κυρίως για τον τρόπο διαχείρισης των διαγωνιζομένων.

Δείτε στην gallery ποιοι είναι οι τρεις φιναλίστ:

Πηγή:TVmania

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved