Θάλεια Ματίκα: «Με τον Φιλιππίδη τα τελευταία 9 χρόνια δεν είχαμε σχέσεις για προσωπικούς λόγους»
Media

Θάλεια Ματίκα: «Με τον Φιλιππίδη τα τελευταία 9 χρόνια δεν είχαμε σχέσεις για προσωπικούς λόγους»

Η Θάλεια Ματίκα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος ήταν κουμπάρος στον γάμο της με τον Τάσο Ιορδανίδη.

Η Θάλεια Ματίκα ανέφερε πρώτη φορά: «Η προσωπική μας σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε λήξει πολλά χρόνια πριν. Δηλαδή, έχουμε χαθεί τα τελευταία 9 χρόνια. Είχαμε σταματήσει να έχουμε σχέσεις για προσωπικούς λόγους. Για να χαθείς με ανθρώπους, κάτι συμβαίνει συνήθως. Βλέπεις ότι από ένα σημείο και μετά δεν ταιριάζεις και χάνεσαι.»!

Και τόνισε: «Πραγματικά αυτούς τους πρώτους δύο μήνες (με τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάματος), η ταραχή μου ήταν σε καθημερινή βάση. Εγώ προσωπικά είχα αρρωστήσει και ως ηθοποιός και ως γυναίκα πάνω απ’ όλα.»!

Και δήλωσε η ηθοποιός: «Δεν είχαμε μόνο με τον Πέτρο Φιλιππίδη προσωπική σχέση. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν καθηγητής του Τάσου τρία χρόνια στο Εθνικό, είχαν καθημερινή συναναστροφή. Με τον Γιώργο Κιμούλη έχουμε συνεργαστεί δύο φορές. Είναι άνθρωποι που τους ξέραμε από τον χώρο πάρα πολύ καλά.»!

Η Θάλεια Ματίκα πρόσθεσε: «Με τις καταγγελίες του Πέτρου Φιλιππίδη έπεσα από τα σύννεφα, δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Ήξερα ότι ήταν ένας περίεργος άνθρωπος με τις εκρήξεις του, τους θυμούς του… αλλά η απόσταση από αυτό μέχρι τα γεγονότα που ακούσαμε είναι χαώδης. Στην αρχή έλεγα αν είναι δυνατόν. Για τους υπόλοιπους είχα ακούσει για κακές συμπεριφορές. Με την υπόθεση Λιγνάδη έχουν βγει πράγματα στο φως της δημοσιότητας που είναι πέρα από κάθε λογική».

Ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε: «Το γεγονός ότι είχατε κόψει επαφές με τον Πέτρο Φιλιππίδη 9 χρόνια, έχει να κάνει με το ότι πιθανό να είχατε αναγνώσει περίεργες συμπεριφορές που δεν σας άρεσαν;»

Και η ηθοποιός είπε: «Όταν ένας άνθρωπος διώκεται για τόσο βαριά αδικήματα και μπροστά μας έχουμε τη δικαστική διαδικασία, έχει νόημα αυτό»;

Και στη συνέχεια ρώτησε: Με την Ελπίδα έχετε έρθει σε επικοινωνία;» Με την ηθοποιό να απαντά: «Δεν θα ήθελα να το απαντήσω αυτό, συγγνώμη. Επειδή σέβομαι ότι υπάρχει και ένα παιδί στη μέση».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Θάλεια Ματίκα: Για τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη – «Αρρωστήσαμε, πάθαμε σοκ»

Θάλεια Ματίκα: Η σχέση με τον κουμπάρο της Πέτρο Φιλιππίδη και η βίαιη συμπεριφορά που έχει υποστεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved