Top Chef: Αυτή είναι η ημερομηνία του τελικού
Media

Top Chef: Αυτή είναι η ημερομηνία του τελικού

Το reality μαγειρικής έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στις 5 Σεπτεμβρίου και σε λίγες ημέρες αναμένεται να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής, ο Έλληνας Top Chef.

Το «Top Chef» επέστρεψε στους δέκτες μας μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια με την υπογραφή του μετρ Ατζούν Ιλιτζαλί, αλλά ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και τα νούμερα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως το reality μαγειρικής ολοκληρώνει τον κύκλο του στα επεισόδια που είχε συμφωνήσει το κανάλι με την εταιρεία παραγωγής και όχι νωρίτερα.

Βέβαια, εάν τα νούμερα τηλεθέασης ήταν υψηλότερα τότε θα συνεχίζαμε να το βλέπουμε στους δέκτες μας. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου. Μάλιστα, έχει γυριστεί και ο τελικός τον οποίο εμείς θα δούμε στους δέκτες μας την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου. Εκείνη την ημέρα, εκτός από τους φιναλίστ, στο πλατό θα βρεθούν και όλοι οι παίκτες που έχουν περάσει από την κουζίνα του «Τop Chef».

Όπως σε κάθε τελικό, έτσι και σε αυτόν η αναμέτρηση θα γίνει ανάμεσα σε δύο άτομα τα οποία θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τον τίτλο του Τop Chef, αλλά και το έπαθλο, το οποίο είναι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και μια θέση στα διασημότερα εστιατόρια του κόσμου. Στα επεισόδια που θα ακολουθήσουν μέχρι τον τελικό θα δούμε σε guest εμφάνιση γνωστό chef, ο οποίος θα βάλει σε περιπέτειες τους διαγωνιζόμενους. Όσον αφορά τους κριτές του «Top Chef» -Γιώργο Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριο Κουστούδη-, θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με την Acun Media, αφού θα αξιοποιηθούν σε άλλα projects.

Πηγή:ΤVmania

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved