GNTM spoiler: Αυτά είναι τα 5 μοντέλα που βρίσκονται στην τελική δεκάδα – Θα μείνετε άφωνοι
Media

GNTM spoiler: Αυτά είναι τα 5 μοντέλα που βρίσκονται στην τελική δεκάδα – Θα μείνετε άφωνοι

GNTM: Αγόρια και κορίτσια δίνουν μάχη για να καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό του ριάλιτι μόδας. Ποιοι θα τα καταφέρουν όμως;

To ριάλιτι μόδας μπορεί να προβάλλεται μόνο λίγες εβδομάδες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όμως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει αρκετά πιο νωρίς.

Εμείς στο χθεσινό επεισόδιο (21/10) είδαμε να αποχωρεί ο Θοδωρής, αφού στη δοκιμασία της σαπουνόπερας, η πόζα του δεν εντυπωσίασε και πολύ τους κριτές.

Το μοντέλο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Star, «Breakfast@Star» και μίλησε για το ριάλιτι, ωστόσο δεν έκρυψε και την ενόχληση του, λέγοντας: «Δεν μου άρεσε τόσο το makeover. Δεν ακούστηκε ο λόγος που δεν μου άρεσε. Ακούστηκε μόνο η έκφραση πως μου φαίνεται σαν γυναικείο.

Αλλά, δεν ακούστηκε ποτέ ότι είπα πως μου θυμίζει τη γιαγιά μου που κάθε πρωί έβγαζε τα μπικουτί. Το έβλεπα πάντα στο μυαλό μου σαν το μαλλί που είχε η γιαγιά μου. Μπορεί να είναι και στο μυαλό μου, αλλά νιώθω πως με πιέζει πολύ μαζί με τη γενειάδα που έχω. Χθες δεν ήμασταν καλοί»!

Το πρωί της Πέμπτης, 21 Οκτωβρίου μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Καλημέρα» αποκαλύφθηκε ποια είναι τα 5 μοντέλα που έχουν καταφέρει να μπουν στην τελική δεκάδα του GNTM.

Οι παίκτες αυτοί είναι ο Αγγαίος Ποθητός, η Όλγα Ντάλλα, ο Στυλιανός Φλωρίδης, ο Κωνσταντίνος Τσαγγάρης και ο Ναπολέων Μήτσης.

Όπως όλα δείχνουν, τα αγόρια για ακόμα μια χρονιά έχουν επικρατήσει, όμως, τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Δείτε στην παρακάτω gallery, ποιοι είναι οι 5 παίκτες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved