Σασμός: Άντρας-μυστήριο σκαλίζει το παρελθόν - Τι τον συνδέει με τους Σταματάκηδες;
Media

Σασμός: Άντρας-μυστήριο σκαλίζει το παρελθόν - Τι τον συνδέει με τους Σταματάκηδες;

Σασμός: Η άφιξη του Άγγελου στο χωριό συνοδεύεται από μία νέα, μεγάλη ιστορία, που αναμένεται να ταρακουνήσει τους εμπλεκόμενους.

Ο Άγγελος ψάχνει το παρελθόν του έχοντας μαζί του μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται η Άννα, η Ανθούλα και η Παναγιώτα. Στα επόμενα επεισόδια, αυτό που θα μάθει θα είναι πως είναι συγγενής των Σταματάκηδων.

Ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή των ηρώων φέρνοντας μαζί του μεγάλα μυστικά από το παρελθόν, που θα ταράξουν τα δεδομένα όλων. Ο λόγος για τον Αγγελο Σωτηρόπουλο, τον νέο αγροτικό γιατρό, που φτάνει στο χωριό και τον οποίο θα υποδυθεί ο Θανάσης Πατριαρχέας. Ο Άγγελος, όπως θα δούμε, γρήγορα αποκτά την εμπιστοσύνη όλου του χωριού, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος γιατρός. Η άφιξη του Αγγέλου, όμως, θα έρθει να ταράξει τα μέχρι στιγμής λιμνάζοντα ύδατα, καθώς το άγνωστο παρελθόν είναι βαρύ. Ο γιατρός είναι αποφασισμένος να ψάξει για το παρελθόν και να λάβει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που έχει. Μοναδική του βοήθεια για να μάθει την αλήθεια είναι μία φωτογραφία που έχει στα χέρια του. Την ίδια ώρα, απαντήσεις για το παρελθόν των οικογενειών τους ψάχνουν και ο Αστέρης με την Αργυρώ, καθώς θέλουν να μάθουν τον λόγο για τον οποίο ξεκίνησε η βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων.

Μάλιστα, η Αργυρώ ζητάει επίμονα απαντήσεις για το παρελθόν από τη Μαρίνα και τη γιαγιά της, αλλά βρίσκεται αντιμέτωπη με κλειστά στόματα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αστέρα καθώς η Καλλιόπη έχει πάρει όρκο σιωπής. Ο μόνος στον οποίο μιλάει είναι ο παπα-Μιχάλης. Ο Άγγελος, από την άλλη, φτάνει στο χωριό και κάνει ήδη τις πρώτες του γνωριμίες. Στο καφενείο όλοι τον υποδέχονται με ενθουσιασμό, ενώ ο πρώτος με τον οποίο έρχεται κοντά και γνωρίζονται καλύτερα είναι ο Πετρής. Μεταξύ τους αναπτύσσεται μια φιλία, ενώ ταυτόχρονα ο νέος γιατρός αρχίζει να γνωρίζει καλύτερα τους κατοίκους του χωριού. Στόχος του, όμως, είναι να επιχειρήσει προσεκτικά να μάθει περισσότερα πράγματα για το παρελθόν του .Ένα κλειδί για ένα κουτί ανοίγει τις πόρτες σε ένα καλά κρυμμένο μυστικό και από εκείνη τη στιγμή πολλές αλήθειες κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια παρασύροντας τους εμπλεκόμενους. Ο Αγγελος, σε μία τυχαία επίσκεψη στο καφενείο του Παντελή, βλέπει κρεμασμένη στον τοίχο τη φωτογραφία με τις τρεις κοπέλες που έχει και ο ίδιος.

Ο γιατρός είναι αποφασισμένος να μάθει ποιες είναι αυτές οι γυναίκες, για να λύσει τον γρίφο που τον τυραννάει χρόνια, καθώς είναι το μοναδικό στοιχείο για την οικογένεια του. Προσεγγίζει, μάλιστα, την Αννα και μαθαίνει από εκείνη ότι στη φωτογραφία είναι η ίδια, η Ανθούλα και η Παναγιώτα, η μητέρα της Ασπας. Ταραγμένος αλλά και πολύ μπερδεμένος, επισκέπτεται την Άσπα προκειμένου να τη γνωρίσει και να της κάνει περαιτέρω ερωτήσεις. Τότε, κατορθώνει να μάθει ότι π μάνα της Ασπας δεν πήγε ποτέ στην Αθήνα. Για την Ανθούλα, όμως, δεν ξέρει ακόμα τίποτα, ενώ κανείς δεν μιλάει γι' αυτή τη γυναίκα. Και όπως έχουμε δει, μόνο η γιαγιά Ειρήνη μνημονεύει την κοπέλα, η οποία έδωσε τέλος στη ζωή της. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, ο Άγγελος γνωρίζει και την Καλλιόπη, η οποία φαίνεται πως ξέρει πολύ περισσότερα απ' όλους. Εκείνη, μάλιστα, πρόκειται να του αποκαλύψει πως ο ίδιος είναι συγγενής των Σταματάκηδων δημιουργώντας του ακόμη περισσότερα ερωτήματα για την οικογένεια του...

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved