Ήλιος: Ο Δημήτρης έχει αμνησία- Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο
Media

Ήλιος: Ο Δημήτρης έχει αμνησία- Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Ήλιος: Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στην πορεία της σειράς, αφού ο Δημήτρης βρίσκεται σε ένα απόμερο σπίτι έχοντας αμνησία και με τη ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Από την άλλη, ο Νικήτας κάνει πρόταση γάμου στη Λήδα, αλλά μια νέα απειλή επισκιάζει την ευτυχία τους. Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε τον Δημήτρη να ηγείται μιας επικίνδυνης υπόθεσης, η οποία παίρνει απρόσμενη τροπή με αποτέλεσμα ο αστυνόμος να εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις, κάθε ώρα που περνάει η αγωνία όλων για τη ζωή του μεγαλώνει. Η Αλίκη είναι απελπισμένη, αφού δεν προκύπτει κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι ο Δημήτρης μπορεί να είναι ζωντανός. Παράλληλα, εκείνος βρίσκεται σε μια ερημική κατοικία και περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς έχει αμνησία και δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτε από το παρελθόν. Το σπίτι στο οποίο μένει ανήκει στη Νάντια, η οποία τον φροντίζει. Ωστόσο, ο αστυνόμος καταλαβαίνει από τη συμπεριφορά της πως δεν πρέπει να την εμπιστευτεί. Κάποια στιγμή, της απευθύνει τον λόγο και τη ρωτάει πώς βρέθηκε εκεί. Τότε η κοπέλα του απαντάει πως το μόνο πράγμα που θέλει είναι το καλό του και να τον προστατεύσει από αυτούς που τον κυνηγούν μιας και η ζωή του κινδυνεύει.

Τα λόγια της ταράζουν τον Λαϊνά, ο οποίος αγωνιά για να ξαναβρεί τη μνήμη του προκειμένου να βοηθήσει τον εαυτό του, ενώ απομονωμένος προσπαθεί να εγκληματιστεί στον χώρο. Έπειτα από λίγο, επιχειρεί να προσεγγίσει τη Νάντια θέλοντας να μάθει περισσότερα πράγματα για τη ζωή της. Ομως εκείνη αποφεύγει να του μιλήσει για τον εαυτό της. Τα πράγματα τις επόμενες ώρες παίρνουν απρόσμενη τροπή, αφού ο Δημήτρης και η Νάντια βρίσκονται ξαφνικά αντιμέτωποι με έναν θανάσιμο κίνδυνο...

Ο Νικήτας και η Λήδα, από τη στιγμή που αποφάσισαν να είναι μαζί έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα και δυσκολίες. Όμως αποδεικνύεται πως η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από οτιδήποτε άλλο και ενωμένοι έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί στον δρόμο τους. Ωστόσο, στη συνέχεια της σειράς, θα συμβεί ακόμη ένα γεγονός που θα τρομάξει τη Λήδα. Η τελευταία μια μέρα αντιλαμβάνεται πως κάποιος παρακολουθεί το σπίτι της και ενημερώνει αμέσως τον Νικήτα, ο οποίος σπεύδει στο πλευρό της.

Ο άντρας συνειδητοποιεί πως δεν θα αντέξει αν της συμβεί κάτι, καθώς είναι η γυναίκα της ζωής του, και τότε της κάνει πρόταση γάμου. Η Λήδα είναι συγκινημένη μιας και τον αγαπάει όσο τίποτε άλλο και, όπως είναι φυσικό, λέει το μεγάλο «ναι». Όμως η χαρά του ζευγαριού επισκιάζεται από μια νέα απειλή και επίθεση. Τότε ο Νικήτας και η Λήδα σκέφτονται πολύ σοβαρά να εγκαταλείψουν την Καβάλα και να κάνουν μια νέα αρχή μακριά από όλους...

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved