Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Ισίδωρος στα μαχαίρια- Διεκδικεί την περιουσία του
Media

Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Ισίδωρος στα μαχαίρια- Διεκδικεί την περιουσία του

Γεμάτα ένταση, αποκαλύψεις και ανατροπές είναι τα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΜΕGΑ «Η γη της ελιάς».

Συγκεκριμένα, η Μυρτάλη αποφασίζει να διεκδικήσει την περιουσία του Ισίδωρου και αυτή η εξέλιξη τους φέρνει αντιμέτωπους. Παράλληλα, ο Ιάκωβος, ο έτερος αδελφός των Βρεττάκων, επιστρέφει επιτέλους στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να φέρει τα πάνω κάτω...

Η Μυρτάλη είναι ένα από τα πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, άλλοτε με την ερωτική σχέση της με τον Στέφανο και άλλοτε με την αδικία της διαθήκης του πατέρα της. Η κοπέλα, μετά το αίσιο τέλος της απαγωγής της από τον Αλέξη, βρίσκει ξανά τον ρυθμό της καθημερινότητας της και αποφασίζει από εδώ και πέρα να ασχοληθεί πιο πολύ με το θέμα της διαθήκης. Οπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια, σύμφωνα με το MYTV, ο Ισίδωρος και η Ιουλία προσπαθούν να μεθοδεύσουν έναν τρόπο για να διορθώσουν αυτό που έκανε ο αδελφός τους ο Ιπποκράτης. Αλλά δεν καταφέρνουν να σκεφτούν κάτι. Τότε η Ιουλία προτείνει στον Ισίδωρο, εκείνος και ο γιος του, ο Μάνος, να κάνουν την υπέρβαση και να παραχωρήσουν στη Μυρτάλη ένα μέρος του μεριδίου τους.

Μία πρόταση που βρίσκει αντίθετο και κάνει έξαλλο τον ισχυρό άντρα. Αργότερα, η γυναίκα ενημερώνει για όλα τα παραπάνω τη Μυρτάλη, η οποία, με τη σειρά της, θυμώνει με τη στάση που κρατούν ο θείος και ο ξάδελφος της. Τότε παίρνει μία σημαντική απόφαση και την ανακοινώνει. Όχι μόνο στην Ιουλία, αλλά και στον Ισίδωρο. Η Μυρτάλη, πιο αποφασισμένη και σκληρή από ποτέ, καθιστά στον θείο της σαφή την απόφαση της να διεκδικήσει την περιουσία, όχι μόνο του πατέρα της, αλλά και τη δική του. Γεγονός που τον κάνει έξαλλο και δεν διστάζει να εκφέρει σκληρό λόγια.

Έκτοτε, λοιπόν, Μυρτάλη και Ισίδωρος βρίσκονται αντιμέτωποι, ενώ οι σχέσεις τους ψυχραίνονται. Ο τελευταίος, μάλιστα, είναι σίγουρος ότι η άλλοτε αγαπημένη του ανιψιά θα καταφύγει στη νομική βοήθεια του Λυκούργου, οπότε φροντίζει να τον προειδοποιήσει. Και για τη συγκεκριμένη υπόθεση και γι' αυτή της Αντιγόνης, η οποία του έκανε αγωγή εξαναγκάζοντας τον να κάνει τεστ DΝΑ, για να αποδειχθεί αν είναι ο βιολογικός πατέρας της.

Ο Ισίδωρος και η Ιουλία το τελευταίο διάστημα σκέφτονται όλο και πιο συχνά τον έτερο αδελφό τους, τον Ιάκωβο, για το τι μπορεί να έχει απογίνει. Αν ζει ή αν έχει πεθάνει. Και αυτό γιατί, ύστερα από ένα τραγικό συμβάν, ο άντρας αναγκάστηκε να φύγει απάτη Μάνη και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Συγχρόνως, όμως, την ίδια απορία έχει και ο Λυκούργος, ο οποίος, έπειτα από μία σειρά ερευνών, καταφέρνει να επικοινωνήσει μαζί του και να τον πείσει να γυρίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μάνη.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Ιάκωβος Βρεττάκος, τον οποίο υποδύεται ο Στέφανος Κυριακίδης, γυρίζει από την Ισπανία στη Μάνη. Για πάντα. Οι δύο άντρες συναντιούνται, ύστερα από 20 ολόκληρα χρόνια, και κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης ξετυλίγεται το κουβάρι του παρελθόντος. Επίσης, αποκαλύπτει όσα τον οδήγησαν να εξαργυρώσει την περιουσία του και να φύγει από την κωμόπολη. Στο μεταξύ, ο Ιάκωβος πληροφορείται για την αδικία που έκανε ο Ιπποκράτης στην κόρη του, τη Μυρτάλη, και δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Γι' αυτόν τον λόγο αποφασίζει να είναι η πρώτη από την οικογένεια των Βρεττάκων στην οποία θα αποκαλυφθεί με τη μία έκπληξη να διαδέχεται την άλλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved