Γη της ελιάς: Ο Στέφανος στα ερωτικά δίχτυα της Ελένης
Media

Γη της ελιάς: Ο Στέφανος στα ερωτικά δίχτυα της Ελένης

Γη της Ελιάς: Μεγάλες ανατροπές και εξελίξεις που θα σας καθηλώσουν έρχονται να ταράξουν τη ζωή των πρωταγωνιστών.

Ενώ η Μυρτάλη και ο Στέφανος έχουν δώσει τέλος στη σχέση τους, ο Αποστόλης συλλαμβάνεται, η Αντιγόνη αποκαλύπτει το βιολογικό της πατέρα και η Αρετή υποψιάζεται ότι ο Στάθης έχει ερωμένη.

H Ελένη κάνει φιλότιμες προσπάθειες να προσεγγίσει τον Στέφανο. αλλά εκείνος δείχνει να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τη Μυρτάλη. Όμως ούτε η Μυρτάλη έχει πάψει να τον σκέφτεται, ενώ η Μαρίνα την προτρέπει να τον διεκδικήσει πριν τον χάσει οριστικά. Η Αρετή, από φόβο μήπως ο γιος της θελήσει να επιστρέψει στη Μυρτάλη, προτρέπει την Ελένη να πολιορκήσει τον Στέφανο πιο επίμονα και να παλέψει για να τον κερδίσει. Εκείνος συναντά τυχαία τη Μυρτάλη, αλλά το κλίμα μεταξύ τους εξακολουθεί να είναι βαρύ καθώς φαίνεται πως δεν είναι τόσο εύκολο να ξεχάσουν όσα έχουν συμβεί. O Δημήτρης παραδέχεται στην Άννα πως αυτός είναι που της έκλεψε τα χρήματα κι εκείνη τον απειλεί ότι δεν θα γλιτώσει από τα χέρια της. Η αστυνομία εντοπίζει το DΝΑ του Ανέστη μέσα στο σπίτι του Αποστόλη και εκδίδει ένταλμα σύλληψης.

Ο Δημήτρης αναγκάζεται να εξαγοράσει την Άννα για να τον βοηθήσει ώστε να βγει ο Ανέστης από το κρατητήριο. Έτσι, οι ενενήντα χιλιάδες ευρώ που της έκλεψε επιστρέφουν και πάλι στα χέρια της. Η απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημήτρη δημιουργεί πλέον μεγάλο πρόβλημα και για το λόγο αυτό ο Μάνος δίνει τέλος σε αυτή την κατάσταση και του ανακοινώνει την απόλυση του. Ο Δημήτρης βλέποντας τον κλοιό να στενεύει για τον ίδιο, απειλεί την Αθηνά για μία ακόμη φορά και της ζητά πάλι να τον ξελασπώσει. Η Αθηνά, μετά και τις συζητήσεις της με τη μητέρα της, δείχνει ότι δεν τον φοβάται πια, αντίθετα με το παρελθόν. Η Μαρία μάλιστα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη και τον παίρνει τηλέφωνο.

Η κόρη του Λυκούργου επιστρέφει

Ο Λυκούργος, μετά την ξαφνική συνάντηση που έχει με την πρώην σύζυγο του στο νεκροταφείο κατά την οποία δεν καταφέρνει να κρύψει την αμηχανία που νιώθει αντικρίζοντας την δέχεται άλλη μία αιφνίδια επίσκεψη. Αυτή τη φορά η γυναίκα που θα φτάσει έξω από το σπίτι του για να τον συναντήσει δεν είναι άλλη από την κόρη του. Η Ισμήνη όλα αυτά τα χρόνια ζούσε στην Αθήνα μαζί με το σύζυγο και την κόρη της. Η ζωή της όμως φαίνεται πως έχει αλλάξει αφού η κόρη του συνταξιούχου δικηγόρου έχει δώσει οριστικό τέλος στο γάμο της και είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Έτσι λοιπόν η Ισμήνη εξομολογείται στον πατέρα της πως μετακόμισε στην Αρεόπολη για πάντα και δεν σκοπεύει να δώσει δεύτερη ευκαιρία στο γάμο της ό,τι κι αν συμβεί. Ο Λυκούργος από τη μία χαίρεται που έχει κοντά του την κόρη και το εγγόνι του, από την άλλη δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τα κουτσομπολιά της μικρής κοινωνίας σχετικά με το διαζύγιο της Ισμήνης. Εκείνη, πάντως, δείχνει πως έχει αρχίζει να συνηθίζει τη νέα πραγματικότητα και δεν αργεί να ενταχθεί στην παρέα των κοριτσιών, τα οποία την καλοδέχονται. Παράλληλα και ενώ προχωράει η διαδικασία της αγωγής της Αντιγόνης κατά του Ισίδωρου, ο Λυκούργος μιλά με τον άντρα της κόρης του στο τηλέφωνο και τρομάζει από τις φρικτές απειλές που ακούει.

Οι υποψίες της Αρετής για την ερωμένη του Στάθη

Έχει φτάσει πια η μέρα που θα γίνουν τα εγκαίνια του μαγαζιού που άνοιξε η Αρετή με μεγάλη στήριξη από τον Στάθη, ο οποίος είχε στόχο να τη βοηθήσει να ανεξαρτητοποιηθεί και να πατήσει στα πόδια της ώστε εκείνος να ζήσει πια τον ερωτά του με την Ιουλία. Ολη η Αρεόπολη, λοιπόν, βρίσκεσαι εκεί για να ευχηθεί τα καλορίζικα στην οικογένεια Καπερνάρου. Ο Στέφανος απογοητεύεται όταν ανακαλύπτει πως ο πατέρας του του λέει ψέματα και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Λίγο αργότερα όμως, η Ιουλία μαθαίνει ότι ο Στάθης και η Αρετή γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους και την πνίγουν οι τύψεις αλλά και η ζήλια, καθώς δεν θέλει πια να μοιράζεται τον Στάθη. Επειδή έχει πληγωθεί πολύ με την εξέλιξη αυτή και τη στάση του, αρχίζει να τον αποφεύγει, ενώ εκείνος προσπαθεί να καταλάβει τι μπορεί να της συμβαίνει. Δεν είναι όμως η μόνη δυσκολία που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Στάθης, καθώς η Αρετή, η οποία έχει αρχίσει πια να οδηγεί, βρίσκει το κραγιόν της ερωμένης του μέσα στο αμάξι του και του ζητάει εξηγήσεις.

Φίλιππος και Βασιλική ζουν ένα φλογερό έρωτα

Η Βασιλική και ο Φίλιππος βρίσκουν δικαιολογίες και πηγαίνουν στην Καλαμάτα για να περάσουν μια νύχτα πάθους μακριά απ' όλους και απ' όλα. Ωστόσο, η χαρά τους δεν θα κρατήσει πολύ αφού λίγο αργότερα η Αναστασία βλέπει τον Φίλιππο και τη Βασιλική που είχαν συναντηθεί σε κρυφό ραντεβού, ενημερώνει την Άννα και την προειδοποιεί πως αν τους πάρουν χαμπάρι η Χάιδω και η Αρετή θα ξεσπάσει νέος πόλεμος ανάμεσα στις οικογένειες. Όταν το μαθαίνει η Βασιλική τρομοκρατείται και αποφασίζει πως δεν γίνεται να κρύβονται πια. Για το λόγο αυτό πιέζει τον Φίλιππο να αποκαλύψουν στους δικούς τους τη σχέση τους πριν το μάθουν από αλλού. Ωστόσο, ο ίδιος δεν είναι σίγουρος πως είναι έτοιμος γι' αυτή την αποκάλυψη.

Πηγή:TVmania

Δείτε την παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved