«Χείμαρρος» η Δεβετζή για τον Πετρούνια: «Δεν χρειάζεται να γίνει μια πανδημία κακοποιήσεων»!
Media

«Χείμαρρος» η Δεβετζή για τον Πετρούνια: «Δεν χρειάζεται να γίνει μια πανδημία κακοποιήσεων»!

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και κατέκρινε τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το ελληνικό metoo και τις καταγγελίες στο χώρο του αθλητισμού έφερε μεγάλη αντίδραση τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο, όσο και στους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιονίκης ανέφερε: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό».

Αρκετοί από τον χώρο της showbiz κατέκριναν αυτές τις δηλώσεις και μία από αυτές ήταν και η Πηγή Δεβετζή. Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ανέφερε:

«Δεν χρειάζεται να γίνει μια πανδημία κακοποιήσεων, για να μιλήσουμε. Σίγουρα χρειάζεται να λέμε την αλήθεια. Ο αθλητισμός πρεσβεύει το ήθος και την αλήθεια μας, οπότε καλό θα είναι, στην εποχή που ζούμε να λέμε την αλήθεια, όπως μας έχει συμβεί».

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τα όσα δήλωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved