Deal: Ακόμη πιο κερδοφόρο από την καινούργια χρονιά
Media

Deal: Ακόμη πιο κερδοφόρο από την καινούργια χρονιά

Αρκετές αλλαγές αλλά και περισσότερα χρήματα θα ξεκινήσει να δίνει την καινούργια χρονιά ο Χρήστος Φερεντίνος μέσα από το «Deal».

Το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ΑLΡΗΑ συνεχίζει να κάνει υψηλές «πτήσεις» στους πίνακες τηλεθέασης και έτσι τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να αυξήσουν το χρηματικό έπαθλο αλλά και τις... ανατροπές για αυτούς που θα παίζουν. Αυτές τις μέρες γυρίζονται τα επεισόδια που θα προβληθούν από την καινούρια χρονιά και σε ορισμένα από αυτά ο δικηγόρος θα ανακοινώνει ότι δεν υπάρχει το κουτί με τις 40.000 ευρώ αλλά δύο κουτιά με 60.000, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να κερδίσει ο παίκτης περισσότερα χρήματα.

Επίσης σε ορισμένα από τα επεισόδια θα ανακοινώνεται από την αρχή πως υπάρχει και ένα κουτί που αν το ανοίξει ο παίκτης θα πρέπει να ανταλλάξει υποχρεωτικά τo δικό του με κάποιο άλλο. Και αυτές είναι ορισμένες μόνο από τις εκπλήξεις που θα γίνoνται στο τηλεπαιχνίδι, το οποίο έχει αποδεδειγμένα κάνει... deal με μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού να το παρακολουθεί καθημερινά!

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved