Μόλις Χθες: Ο Ορέστης φωνάζει τη Βάσια για μια δουλειά αλλά την παρενοχλεί σεξουαλικά
Media

Μόλις Χθες: Ο Ορέστης φωνάζει τη Βάσια για μια δουλειά αλλά την παρενοχλεί σεξουαλικά

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (25/10), ο Σπύρος αποκαλύπτει στην Κατερίνα το μεγάλο μυστικό και όπως είναι φυσικό η μικρή σοκάρεται.

Η Λουίζα επιδιώκει να την καθησυχάσει χωρίς αποτέλεσμα όμως. Ο Αντώνης, η Χριστίνα και η Κορίνα προσπαθούν να στηρίξουν ψυχολογικά τη Δάφνη μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της.
Ο Μιχάλης παρηγορεί την Έλενα για την ασθένεια της γιαγιάς της, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά. Γίνεται κλοπή στον πορτοκαλεώνα και ο Αχιλλέας, η Μαρία και ο Μιχάλης ψάχνουν τον υπαίτιο. Ο Στάθης θέλει να μάθει την αιτία του χωρισμού Κέλλυς και Χρήστου αλλά ο τελευταίος δεν του λέει την αλήθεια. Ο Ορέστης φωνάζει τη Βάσια για μια δουλειά αλλά την παρενοχλεί σεξουαλικά. Ο Μιχάλης συναντά τον Σπύρο που του αποκαλύπτει ότι είπε την αλήθεια στην Κατερίνα. Η Λουίζα και ο Σπύρος θέλουν να ησυχάσουν την Κατερίνα, συνειδητοποιούν όμως ότι δεν τη βρίσκουν πουθενά στο σπίτι.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Ο Σπύρος παίρνει την απόφαση να πει στην Κατερίνα ότι δεν είναι ο πατέρας της και η Λουίζα έντρομη προσπαθεί να τον σταματήσει. Τελικά, αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό και όπως είναι φυσικό η μικρή σοκάρεται. Η Λουίζα επιδιώκει να την καθησυχάσει χωρίς αποτέλεσμα όμως. Ο Αντώνης, η Χριστίνα και η Κορίνα προσπαθούν να καταλάβουν την αιτία της “απόπειρας αυτοκτονίας” της Δάφνης. Η Κέλλυ και ο Χρήστος αναβάλλουν τον γάμο τους και ο Στάθης θέλει να μάθει την αιτία του χωρισμού τους, αλλά ο Χρήστος δεν του λέει την αλήθεια. Γίνεται κλοπή στον πορτοκαλεώνα και ο Αχιλλέας, η Μαρία και ο Μιχάλης ψάχνουν τον υπαίτιο. Ο Ορέστης φωνάζει τη Βάσια για μια δουλειά αλλά την απειλεί για ακόμη μία φορά. Ο Μιχάλης συναντά τον Σπύρο που του αποκαλύπτει ότι είπε την αλήθεια στην Κατερίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved