Big Brother: Μία διαφορετική live ψηφοφορία με καλεσμένο τον Στηβ Μιλάτο (Video)
Media

Big Brother: Μία διαφορετική live ψηφοφορία με καλεσμένο τον Στηβ Μιλάτο (Video)

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα μας υποδέχονται απόψε στις 22.00 , στο ένατο LIVE του BIG BROTHER.

Μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη σχολιάζουν την εβδομάδα των παικτών αλλά και τα κίνητρα και τις προθέσεις πίσω από συμπεριφορές.

Στο πλατό έρχεται ο Steve Μιλάτος για να μοιραστεί μαζί μας όσα έζησε μέσα στο σπίτι του BIG BROTHER, να σχολιάσει όσα βλέπει τώρα να συμβαίνουν αλλά και να μας μιλήσει για το πώς βίωσε ο ίδιος την αποχώρησή του. Πώς θα αντιδράσει η παρέα του όταν θα τον δει στο στούντιο;

Μία εντυπωσιακή γυναίκα του σπιτιού θα μιλήσει για τα σημαντικότερα γεγονότα που έχει βιώσει παρουσιάζοντάς μας τη δική της Γραμμή Ζωής. Επιπλέον θα παρακολουθήσουμε στιγμιότυπα σε πρώτη μετάδοση αλλά και τα μηνύματα που στέλνουν φίλοι και συγγενείς των υποψηφίων.

Η Ανχελίτα, ο Ισίδωρος, η Μαίρη, ο Παναγιώτης και ο Μιχάλης βρίσκονται ένα βήμα πριν από την αποχώρηση από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιος θα αποχαιρετίσει τους συγκατοίκους του στο τέλος του live;

Μετά την αποχώρηση μία έκπληξη περιμένει τους ένοικους του σπιτιού καθώς ο BIG BROTHER θα τους καλέσει σε live ψηφοφορία η οποία αυτή τη φορά δεν θα είναι για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση αλλά για την ανάδειξη του νέου αρχηγού!

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Ανατροπή! Πήρε το βέτο και σώθηκε - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Big Brother: Ο Ισίδωρος ζητάει τα «ρέστα» από τον Μιχάλη για την υποψηφιότητά του! (video)

Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved