Σπίτι με το Mega: Θεοδωρίδου: Τα απίθανα ντουέτα με φίλους και η συγκίνηση στην πρεμιέρα (videos)
Media

Σπίτι με το Mega: Θεοδωρίδου: Τα απίθανα ντουέτα με φίλους και η συγκίνηση στην πρεμιέρα (videos)

Χθες το βράδυ (23/10) έκανε πρεμιέρα η μουσική εκπομπή Σπίτι με το Mega και η Νατάσα Θεοδωρίδου ως... γούρι του σταθμού βρέθηκε σε αυτή την πρώτη εκπομπή, χαρίζοντας μία μοναδική τηλεοπτική συναυλία. 

H μουσική συνήθεια, λοιπόν, που στις δύσκολες στιγμές λόγω κορονοϊού πέρυσι μάς ένωσε σε μια παρέα μαζί με τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου επέστρεψε με μια μαγευτική συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Θεσσαλονίκη.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την πόλη της καρδιάς της αλλά και την πορεία της μέχρι σήμερα ενώ θυμήθηκε τις πιο όμορφες αναμνήσεις της από το πατρικό της στη Θεσσαλονίκη. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

«Μόνο εύκολες στιγμές από εδώ και πέρα» φώναζε στο κοινό εντός και εκτός Θεάτρου η Νατάσα Θεοδωρίδου και όλοι καταλάβαιναν τι θα ακολουθήσει. Γιατί η Νατάσα βρέθηκε και στο Βεάκειο στον Πειραιά και έγινε ένα με τον κόσμο. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

«Παραδόθηκα σε σένα» τραγούδησε η Νατάσα Θεοδωρίδου και το αφιέρωσε όπως πάντα στο κοινό της. Απολαυστική όπως πάντα:

Οι θεατές στη συναυλία της Θεσσαλονίκης, τη γενέτειρα πόλη της Νατάσαw Θεοδωρίδου, ήξεραν όλους τους στίχους στη μεγάλη επιτυχία της χρονιάς και με τα κινητά τους δημιούργησαν ιδανικές συνθήκες. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ο Γιώργος Κακοσαίος πήρε τη σκυτάλη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου και ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο «Μα σ' αγαπάω» και «Τρέμω».

Τραγούδια που έχουμε όλοι τραγουδήσει σε εύκολες στιγμές, αλλά κυρίως τις νύχτες που ο πόνος μοιάζει αφόρητος τραγούδησε η Νατάσα Θεοδωρίδου όταν επέστρεψε στη σκηνή:

«Δεν ξέρω πόσο σ' αγαπώ» τραγούδησε η Νατάσα γυρνώντας τον χρόνο πίσω και ερμηνεύοντας παλιά και πολύ αγαπημένα λαϊκά τραγούδια:

Ο Γιώργος Κακοσαίος ανέβηκε ξανά στη σκηνή για να πουν μαζί ένα πολύ όμορφο medley. Το θρυλικό «Φίλε» του Γιάννη Πλούταρχου μαζί με το «Αν υπάρχει παράδεισος» ερμήνευσαν οι δυο τους και φυσικά το κοινό τους αποθέωσε. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, αγαπημένος συνεργάτης της Νατάσας Θεοδωρίδου βρέθηκε μαζί της στη σκηνή και τραγούδησε μεγάλες του επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης:

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ας με κυνηγάνε, εγώ μάλλον θα συνεχίσω να λέω «όχι»»!

Πέτρος Ιακωβίδης: Τρελά ερωτευμένος - Η δήλωση on camera για την προσωπική του ζωή (Video)

Νατάσα Θεοδωρίδου: Δώρο γενεθλίων η πρεμιέρα του «Σπίτι με το MEGA» -Τι είπε στο Mega Καλημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved