Η τελευταία ώρα: Στο μάθημα χορού η Έλλη βλέπει κάτι που δεν μπορεί να διαχειριστεί και ξεσπάει
Media

Η τελευταία ώρα: Στο μάθημα χορού η Έλλη βλέπει κάτι που δεν μπορεί να διαχειριστεί και ξεσπάει

Η τελευταία ώρα: Ο Ανδρέας προτείνει ξανά στον Νικόλα να τον βοηθήσει. Εν τω μεταξύ, η Λουκία προσλαμβάνει ντετέκτιβ για να παρακολουθήσει τον σύζυγό της.

Η Ισμήνη συγκρούεται με τον Ανδρέα την ώρα που Κάτια και Έλλη επισκέπτονται τον Νικόλα στο νοσοκομείο. Ο Αλέξης στο στρατόπεδο υποφέρει, η Κάτια, όμως, του επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Ο Ανδρέας προτείνει ξανά στον Νικόλα να τον βοηθήσει. Εν τω μεταξύ, η Λουκία προσλαμβάνει ντετέκτιβ για να παρακολουθήσει τον σύζυγό της. Ο Κωνσταντίνος κάνει μια τρομερή εξομολόγηση στη Νάντια για το παρελθόν του που ταράζει ακόμα περισσότερο την σχέση τους.

Στο μάθημα χορού η Έλλη βλέπει κάτι που δεν μπορεί να διαχειριστεί και ξεσπάει. Ο Μάρκος έχει πάρει την απόφασή του, και δεν θα αφήσει τίποτα να σταθεί εμπόδιο στον αγώνα της δικαιοσύνης...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Νικόλας, αβοήθητος μετά την επίθεση, χάνει τις αισθήσεις του. Η Λουκία βασανίζεται από τις υποψίες της για τον Ανδρέα, και παίρνει την απόφαση να κάνει κάτι που δεν περίμενε ποτέ προκειμένου να μάθει την αλήθεια.

Η Νάντια και ο Κωνσταντίνος συνεχίζουν να έχουν εντάσεις, και εκείνη του προτείνει να μετακομίσουν. Ο Αλέξης, με αγωνία να δει την Κάτια, το σκάει από το στρατόπεδο, και η Σοφία σκληραίνει ακόμα πιο πολύ ενάντια στην σχέση τους.

Ο Κωνσταντίνος συμπαραστέκεται στην Κάτια σε μια δύσκολή της στιγμή. Ο Μάρκος επισκέπτεται τον ψυχίατρο που τον βοηθάει μέσω της ύπνωσης να ακούσει φωνές από την σκηνή του ατυχήματος, με την ελπίδα πως θα τον οδηγήσουν στην αλήθεια...

Διαβάστε επίσης:

Η τελευταία ώρα: Η Μαρίνα και ο Ανδρέας πάνω σε έναν τσακωμό αποκαλύπτουν ένα μυστικό!

Η τελευταία ώρα: Η Έλλη συνειδητοποιεί πως έχουν αφήσει κάτι που μπορεί να τους καταστρέψει!

Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος αποκρυπτογραφεί τον γρίφο στο σημείωμα που έλαβε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved