Ντόμινο εξελίξεων στο «στρατόπεδο» του Acun! Πότε έρχεται το Survivor;
Media

Ντόμινο εξελίξεων στο «στρατόπεδο» του Acun! Πότε έρχεται το Survivor;

Η ελληνοτουρκική συμμαχία της μικρής οθόνης ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές για το επόμενο διάστημα, με στόχο να ανέβουν τα ποσοστά τηλεθέασης και να ξανακερδίσουν την κορυφή.

Πειραματισμούς στη βραδινή ζώνη κάνει ο ΣΚΑΪ προκειμένου να κερδίσει τους χαμένους τηλεθεατές και να βρεθεί ξανά στην κορυφή στους πίνακες της Nielsen ως είθισται.

Ετσι, έπειτα από απόφαση της διοίκησης του σταθμού αλλά και του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί, το μαγειρικό φορμάτ «Τop Chef» θα ρίξει αυλαία το προσεχές διάστημα και, συγκεκριμένα, την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου. Ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης, και ο Αστέριος Κουστούδης, τρεις καταξιωμένοι σεφ που έχουν διακριθεί στον χώρο της γαστρονομίας, θα πρέπει να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο. Το κενό που δημιουργείται στη βραδινή ζώνη θα καλυφθεί από ταινίες, που θα δίνουν τη σκυτάλη στο «Big Brother» στις 23.00.

Ο Μεγάλος Αδερφός μπορεί επίσης να μην σημειώνει τα ποσοστά που περίμεναν από το κανάλι, ωστόσο θα συνεχίσει την πορεία του μέχρι και τον Δεκέμβριο όπου και θα αποχαιρετίσει -ίσως λίγο νωρίτερα από το αρχικά προγραμματισμένο- τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αυλαία θα πέσει στις 17 Δεκεμβρίου με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα να ανακοινώνουν τον νικητή.

Η 19η Δεκεμβρίου είναι η επικρατέστερη μέρα για τον τελικό του «Voice». Ο Γιώργος Λιανός και οι coaches Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζoυράκης, Ελενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς θα ανακοινώσουν ποιος θα σηκώσει το τρόπαιο και θα «κλείσουν» μία ακόμη επιτυχημένη σεζόν αφού και φέτος η εκπομπή σαρώνει. Και μπορεί πολλοί να περίμεναν ότι λόγω της μεγάλης αυτής επιτυχίας το πρότζεκτ θα έπαιρνε παράταση, όπως πέρσι, όμως ο Γιώργος Λιανός πρέπει να ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο.

Πιο νωρίς από ποτέ προγραμματίζουν τα στελέχη του ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλίτζαλι να βγάλουν στον αέρα το νέο κύκλο του πολύ επιτυχή μενού ριάλιτι επιβίωσης. Οι δύο πλευρές θεωρούν ότι το παιχνίδι αυτό μπορεί να φέρει πίσω στο κανάλι τα χαμένα ποσοστά τηλεθέασης και, φυσικά, αν η πρεμιέρα γίνει προς τα τέλη του Δεκεμβρίου θα προλάβουν τον ανταγωνισμό. Παρουσιαστής θα είναι ξανά ο Γιώργος Λια-νός, που κέρδισε το μεγάλο· στοίχημα, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στο κάστινγκ των παικτών.

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved