Κομάντα και δράκοι: Ο Ντόντος πέφτει σε παγίδα και μια «μαύρη» επέτειος πλησιάζει
Media

Κομάντα και δράκοι: Ο Ντόντος πέφτει σε παγίδα και μια «μαύρη» επέτειος πλησιάζει

Κομάντα και δράκοι: Η σειρά που κέρδισε τις εντυπώσεις επιστρέφει με ένα επεισόδιο γεμάτο «σκοτεινά» μυστικά και σκηνές καθηλωτικές.

Tα Κομάντα επισκέπτονται τη γιαγιά της Λουλούς, Λουλούδια, που τους εξιστορεί το παρελθόν του Ντόντου και της μητέρας του. Τους μιλάει, επίσης, για το μακελειό του Αϊ-Γιώργη, όπου δύο οικογένειες ξεκληρίστηκαν λόγω μιας παλιάς βεντέτας, και τους προειδοποιεί να μείνουν μακριά από το βουνό.

Εγκλωβισμένη στα δαιδαλώδη ανοίγματα της σπηλιάς, τραυματισμένη και μόνη στο σκοτάδι, η Ιρις κάνει μια σειρά ανακαλύψεων. Την ίδια νύχτα, ο Μπόμπα Μπομπ βρίσκεται γυμνός και αποπροσανατολισμένος σε ένα χωράφι. Σοκαρισμένη από το περιστατικό με το όπλο και ανήσυχη μήπως το μάθει ο πατέρας της, η Ναυσικά έρχεται πιο κοντά με τον Νεκτάριο, ο οποίος έχει αρχίσει να μπλέκεται στις σκοτεινές ενέργειες των Δράκων.


Ο Δρακομιχάλης ετοιμάζει το σχέδιο παραλαβής των λύτρων για την απελευθέρωση της Καλογρίδη σε ένα λούνα παρκ. Σιη συνέχεια, καλοπιάνει τον Νιόντο για να τον βοηθήσει στα σχέδια του, πείθοντας τον ότι η Καλογρίδη είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του πατέρα του, Δρακαντώνη, κάτι που δεν είναι αλήθεια. Ακολουθώντας τις οδηγίες του νονού του, ο Ντόντος προκαλεί μπλακ-άουτ στο λούνα παρκ, αλλά η εμφάνιση του επιθεωρητή Αναστασάκη με μια ομάδα αστυνομικών τινάζει την παράδοση των λύτρων στον αέρα. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος συνειδητοποιεί κάτι τρομακτικό: Σε τέσσερις μέρες είναι η επέτειος των 100 χρόνων του μακελειού στο εκκλησάκι του Αϊ-Γιώργη.


ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31/10
Ο Γιώργος πιστεύει πως οδεύουν προς επανάληψη του μακελειού και μαζί με τα Κομάντα ψάχνουν τρόπο να αποτρέψουν το κακό. Μπαίνει σε αστρική προβολή παίρνοντας ένα υπνωτικό χάπι και εγκλωβίζεται στο «όνειρο» του, με το αόρατο τέρας να τον καταδιώκει. Ο Ντόντος ανακαλύπτει ότι ο αγαπημένος του νονός, Δρακομιχάλης, του είπε ψέματα για τον θάνατο του πατέρα του. Από τη σύγχυση του προκαλεί μπλακ-άουτ στο χωριό, αναγκάζοντας τους χωριανούς να στρέψουν το βλέμμα τους προς τη στοιχειωμένη εκκλησία του Αϊ-Γιώργη που ξυπνά σκοτεινές μνήμες. Η Ιρις απεγκλωβίζεται από τη σπηλιά με τη βοήθεια του νεότερου μέλους της συμμορίας των Δράκων και πρώην εραστή της, Δρακοστρατή.


Επιστρέφει στο Ασραμ με ερωτήματα για αυτά που είδε και ανακαλύπτει ότι και ο Μπαμπά Μπομπ αναζητά από καιρό απαντήσεις μέσα στη σπηλιά. Στο μεταξύ, ο Βασίλης παλεύει να κράτησες ' τις ισορροπίες στο χωριό, με τους κατοίκους να εμπλέκονται σε νέα επεισόδια βίας καθημερινά, αλλά και να αντιμετωπίσει τα μεταφυσικά φαινόμενα στα οποία εμπλέκεται ο γιος του.

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved