Τσαλίκης:Οι δηλώσεις για τον ΣΚΑΙ μετά τις εξελίξεις, το «καρφί» στην Καινούργιου και η απάντησή της
Media

Τσαλίκης:Οι δηλώσεις για τον ΣΚΑΙ μετά τις εξελίξεις, το «καρφί» στην Καινούργιου και η απάντησή της

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την τελευταία εξέλιξη με τον ΣΚΑΙ, έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης στην εκπομπή Super Κατερίνα με τον ίδιο να πετά το «καρφάκι» του στην Κατερίνα Καινούργιου.

Και ενώ όλοι περιμέναμε την εκδίκαση της υπόθεσης που έχει προκύψει από την άγρια λύση της σύμβασης συνεργασίας Γιώργου Τσαλίκη και ΣΚΑΪ για το Big Brother, φαίνεται πως το κανάλι σηκώνει... λευκή σημαία για ανακωχή!

Μετά τη διαμάχη, λοιπόν που προέκυψε ανάμεσα στις δύο πλευρές μιας και από εκεί που περιμέναμε να δούμε τον Τσαλίκη στη θέση του παρουσιαστή για το ριάλιτι εγκλεισμού, είδαμε τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα, ο ΣΚΑΙ τώρα επιχειρεί να ρίξει... γέφυρες με τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να αναλαμβάνει μια θέση στην κριτική επιτροπή του Masked Singer.

Τι απάντησε σε αυτό ο τραγουδιστής;

«Επειδή δε φοράω μάσκα, θα σου πω ότι εγώ μιλάω μόνο όταν είναι κάτι επίσημο και είναι επιβεβαιωμένο. Αυτό… Εμένα μου αρέσει πάντοτε ο τρόπος να είναι σωστός. Εμένα περισσότερο με χαλάει ο τρόπος να είναι κακός. Αν ο τρόπος φτιάξει όλα μπορούν να γίνουν, αν φτιάξει ο τρόπος. Ελπίζω όταν παίξετε αυτό το θέμα να μη στέλνει πάλι η Κατερίνα φιλιά στον Γκουντάρα. Είναι φίλοι, το καταλαβαίνω αλλά όταν παίζεις δηλώσεις μου σε μια εκπομπή την οποία έχω στηρίξει… Ξέρουμε τους φίλους σου, δε χρειάζεται όταν παίζεις δηλώσεις μου να στέλνεις φιλιά στον Γκουντάρα. Έλεος…. Δηλαδή εντάξει, φτάνει. Κατερίνα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Γκουνταράκο μου, φιλιά» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Εντάξει, δεν ξαναστέλνω φιλιά στον Γκουντάρα… Πέρα από την πλάκα… Εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ τον Γιώργο και όσες φορές του έχουμε ζητήσει να έρθει πραγματικά ήταν εδώ και με έχει στηρίξει και σε κάτι άλλο που δεν το ξεχνώ. Είχε γίνει ένα θεματάκι κάπου, όχι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά ο Γιώργος είχε μπει μπροστά και είχε λυθεί. Το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό, σημαίνει ότι είναι σωστός άνθρωπος», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Ανατροπή με ΣΚΑΙ - Τσαλίκη μετά την ηχηρή ρήξη! Το κανάλι ζητάει ανακωχή! Η δελεαστική πρόταση

«Χείμαρρος» ο Τσαλίκης: Δεν έχω δουλειά να μιλήσω με Γκουντάρα – Κάκκαβα (Video)

Τσαλίκης: Η αντίδρασή του μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Big Brother και τους παρουσιαστές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved