Γκουντάρας- Κάκκαβα κατά Τσαλίκη: «Δεν δίνουμε χρόνο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές»!
Media

Γκουντάρας- Κάκκαβα κατά Τσαλίκη: «Δεν δίνουμε χρόνο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές»!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα ήταν καλεσμένοι στο Πρωινό και μεταξύ άλλων ρωτήθηκαν και για τον… Γιώργο Τσαλίκη.

Τι είπαν για την κόντρα με τον τραγουδιστή και το συμβόλαιό του;

Ο Γιώργος Λιάγκας τους ρώτησε ευθέως τι έχει συμβεί με τον τραγουδιστή και πρώτος τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Αν ήξερες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους ανθρώπους… θα βγεις εσύ μετά να πεις για τα παιδιά που ήρθαν εδώ στη θέση σου; Ωραία μετά από αυτό δεν χρειάζεται καμία άλλη απάντηση. Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο»!

Και η Ναταλί Κάκκαβα ενοχλημένη από την ερώτηση, είπε: «Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνεχώς για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω».

Και υπογράμμισε: «Δεν έχουμε χώρο και χρόνο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές… Τελεία πάμε παρακάτω, ας σεβαστούμε την ημέρα»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή με ΣΚΑΙ - Τσαλίκη μετά την ηχηρή ρήξη! Το κανάλι ζητάει ανακωχή! Η δελεαστική πρόταση

«Χείμαρρος» ο Τσαλίκης: Δεν έχω δουλειά να μιλήσω με Γκουντάρα – Κάκκαβα (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved