Σασμός spoiler: Αναπάντεχη εξέλιξη: Η Καλλιόπη πιάνει Μαθιό και Βασιλική να φιλιούνται
Media

Σασμός spoiler: Αναπάντεχη εξέλιξη: Η Καλλιόπη πιάνει Μαθιό και Βασιλική να φιλιούνται

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού». H Καλλιόπη παρακολουθεί τη... φρέσκια χήρα και τη βλέπει να συναντιέται με τον Μαθιό.

Ο Αντώνης ρωτάει τον Μαθιό αν η Βασιλική υπάρχει περίπτωση να έχει εραστή. Ο Μαθιός το αρνείται έξαλλος, αλλά του μπαίνουν υποψίες ότι παρακολουθούν τη Βασιλική και ακυρώνει την εκδρομή τους, χωρίς να της αποκαλύψει τον λόγο.

Ο Πέτρος ζητάει από την Αργυρώ να γυρίσει σπίτι, όμως εκείνη είναι ακόμα πικραμένη από τα λόγια του και του δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει. Αντίθετα, όταν ο Αστέρης της προτείνει να φύγουν μαζί για την Αθήνα, η Αργυρώ δέχεται, αλλά προβληματίζεται για το πώς θα το πάρουν οι δικοί της.

Η σχέση του Πέτρου με τη Σεμίνα προχωράει κρυφά και εκείνη ζητάει χρόνο για να χωρίσει από τον Διονύση. Η Καλλιόπη πληροφορείται τις υποψίες που έχει η αστυνομία για τη Βασιλική και αποφασίζει να την παρακολουθήσει η ίδια... Και ενώ ο Μαθιός με τη Βασιλική κανονίζουν να βρεθούν στο Ρέθυμνο, δεν ξέρουν ότι τους έχει ακολουθήσει η Καλλιόπη...

Πηγή:Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved