Σασμός: Χαμός στο Twitter με την εμφάνιση ενός νέου προσώπου στο χωριό που φέρνει τα πάνω κάτω!
Media

Σασμός: Χαμός στο Twitter με την εμφάνιση ενός νέου προσώπου στο χωριό που φέρνει τα πάνω κάτω!

Απόψε (28/10) οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων της σειράς Σασμός ήταν και πάλι καταιγιστικές και μας κράτησαν σε εγρήγορση!

Σήμερα λοιπόν είδαμε ότι η Αργυρώ προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το μίσος μεταξύ των δύο οικογενειών. Η έρευνά της, όμως, δείχνει να την οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια…

Η Στέλλα έχασε δυστυχώς το παιδί και νιώθει τον κόσμο γύρω της να καταρρέει. Μία τρομακτική αποκάλυψη έφερε αντιμέτωπο τον Μανόλη με το Νικηφόρο, και οδήγησε τον τελευταίο σε ένα μοιραίο λάθος, με ολέθριες συνέπειες…

Την ίδια ώρα, ένα πρόσωπο από το παρελθόν μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα, με τον πιο τραγικό τρόπο. Η άφιξή του στην Κρήτη αναμένεται να αναστατώσει τις ζωές των ηρώων, και να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά, που προορίζονταν να μείνουν για πάντα θαμμένα στη συνέχεια της σειράς «Σασμός».

Ποιος είναι ο νέος χαρακτήρας της σειράς, ο Άγγελος;

Ο Άγγελος είναι ο καινούργιος αγροτικός γιατρός του χωριού. Γρήγορα αποκτά την εμπιστοσύνη όλου του χωριού, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος γιατρός. Η άφιξη του Άγγελου όμως θα έρθει να ταράξει τα μέχρι στιγμής λιμνάζοντα ύδατα καθώς το άγνωστο παρελθόν είναι βαρύ σαν ιστορία!

Δείτε παρακάτω το βίντεο με σκηνές όπου πρωταγωνιστεί ο Θανάσης Πατριαρχέας:

Ο Άγγελος αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι… καλά κρυμμένα μυστικά, πάθη και σκελετοί βγαίνουν από το σεντούκι και αναστατώνουν τις ζωές όλων. Ο έρωτας όμως θα του κλείσει πονηρά το μάτι και θα προσπαθήσει να τον αποπλανήσει όταν γνωρίσει τη Στέλλα την οποία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα.

Φυσικά, με την εμφάνιση του τηλεοπτικού Άγγελου, το Twitter φωτιά! Αξίζει να διαβάσετε παρακάτω κάποια από τα πιο δυνατά tweets των χρηστών:

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο - Μνήμες του παρελθόντος... ξυπνούν! Τα πρώτα πλάνα

Σασμός spoiler: Ο Άγγελος δίνει spoiler δυνατό! Τι τον συνδέει με το παρελθόν και τη βεντέτα;

Σασμός: Η άφιξη του Άγγελου στην Κρήτη αναμένεται να αναστατώσει τις ζωές των ηρώων

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved