Η Καινούργιου «άδειασε» την συνεργάτιδά της για την ερώτηση - «φωτιά» στην Γαρμπή
Media

Η Καινούργιου «άδειασε» την συνεργάτιδά της για την ερώτηση - «φωτιά» στην Γαρμπή

Χαμός έχει γίνει σήμερα από νωρίς το πρωί με την Καίτη Γαρμπή και την ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η τραγουδίστρια άστραψε και βρόντηξε όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να δούμε να συνεργάζεται με την Έλλη Κοκκίνου όπως η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση.

«Αυτά που λέμε τώρα δεν είναι ωραία πράγματα. Πρώτα από όλα δεν έχουν καμία σχέση τα μεγέθη. Η Δέσποινα και η Άννα είναι δυο τεράστιες τραγουδίστριες και δυο τεράστιες καλλιτέχνιδες. Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια σύγκριση μεταξύ εμένα και της Έλλης αλλά, είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα; Να λέμε τώρα τέτοια πράγματα για το κορίτσι στα καλά καθούμενα; Γιατί μου βάζετε να λέω τέτοια τώρα, γιατί;» είπε η Καίτη Γαρμπή.

Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της «άδειασε» την συνεργάτιδά της.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων:

«Παιδιά να πω και κάτι. Ευγενικό δεν είναι αυτό η αλήθεια είναι. Όταν μια γυναίκα είναι παντρεμένη χρόνια και έχει ένα παίδι 20 χρονών -και το λέω με πολλή αγάπη και στην δημοσιογράφο μας- εγώ αν ήμουν Καίτη δεν θα ένιωθα ωραία. Και για την Έλλη δεν είναι ωραίο γιατί έχει κάνει ένα παιδί, έχει προχωρήσει πολύ στη ζωή της. Η Καίτη αυτή τη στιγμή είναι παντρεμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Εγώ δεν θα το ρώταγα ποτέ από ευγένεια και τακτ. Όταν μια γυναίκα είναι παντρεμένη μπορεί εκείνη τη στιγμή να ένιωσε άβολα. Δικαιολογώ λίγο την Καίτη.».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η φωτογραφία με την Καινούργιου σε μικρή ηλικία να κάνει παρέλαση - Θα πάθετε πλάκα

Άστραψε και βρόντηξε η Καίτη Γαρμπή όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενη συνεργασία με την Έλλη Κοκκίνου

Αποκλειστικό: Τέλος στη συνεργασία Γαρμπή-Σχοινά! Πού θα εμφανίζονται -χωριστά- οι δύο καλλιτέχνες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved