Ήλιος: Πυροβολούν τον Δημήτρη - Ο νέος διοικητής φέρνει τα πάνω κάτω
Media

Ήλιος: Πυροβολούν τον Δημήτρη - Ο νέος διοικητής φέρνει τα πάνω κάτω

Ήλιος: Δύσκολες στιγμές περνάει ο Δημήτρης, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τη μνήμη του. Όμως, κάποια στιγμή, στο σπίτι της Νάντιας εισβάλλει ένας άντρας και τον πυροβολεί.

Την ίδια ώρα, στην Καβάλα καταφθάνει ο νέος διοικητής της Αστυνομίας αποφασισμένος να ρίξει φως σε όλες τις σκοτεινές υποθέσεις...

Ακόμη μία εβδομάδα θα μας απασχολήσει έντονα η εξαφάνιση του Δημήτρη, αλλά και ο αγώνας που κάνει η Αλίκη για να τον εντοπίσει. Πίσω από την εξαφάνιση του άντρα κρύβεται μία αμείλικτη συμμορία, η οποία είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να πετύχει τον στόχο της. Ο Λαϊνάς εξακολουθεί να βρίσκεται στο σπίτι της Νάντιας και προσπαθεί να ανακτήσει τη μνήμη του. Από την άλλη, η κοπέλα συνεχίζει να τον φροντίζει και παλεύει να τον προστατεύσει από τους ανθρώπους που τον κυνηγούν. Όμως, μια μέρα, εισβάλλει ξαφνικά στο σπίτι ένα μέλος της συμμορίας, ο Νότης, ο οποίος πυροβολεί τον Δημήτρη.

Ο αστυνόμος τραυματίζεται σοβαρά και η Νάντια καταφέρνει και παρεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή με αποτέλεσμα ο Νότης να φεύγει. Στη συνέχεια, εκείνη φροντίζει το τραύμα του Δημήτρη, ο οποίος παραμένει σοκαρισμένος από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε. Οι ώρες περνούν και ο αστυνόμος για πρώτη φορά αρχίζει να θυμάται αποσπασματικά γεγονότα από το παρελθόν του, ενώ υποψιάζεται πως η Νάντια ξέρει γι' αυτόν περισσότερα από όσα του λέει. Την επόμενη μέρα συμβαίνει ένα γεγονός που βάζει τον Λαϊνά σε διάφορες σκέψεις και υποψίες.

Μαθαίνει πως ο Νότης βρέθηκε νεκρός, ύστερα από ένα ατύχημα, στα βράχια. Ρωτάει τη Νάντια τι ακριβώς συνέβη, αλλά δεν παίρνει απάντηση. Τότε προσπαθεί να την πείσει να του μιλήσει για τη ζωή του. Όμως η γυναίκα παλεύει να τον πείσει πως πρέπει να ξεχάσει την προηγούμενη ζωή του αν θέλει να είναι ασφαλής. Την ίδια ώρα, η Αλίκη δίνει τη δική της μάχη για να βρει τον αγαπημένο της. Όμως, μία σειρά από απρόσμενα και περίεργα γεγονότα την κάνουν να καταλάβει πως οι άνθρωποι που έχουν απαγάγει τον σύζυγο της δεν αστειεύονται. Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ψάχνει τον εγκέφαλο της απαγωγής. Οι μέρες περνούν και ο Δημήτρης προσπαθεί να θυμηθεί περισσότερα για το παρελθόν του, ενώ ανακαλύπτει κάτι που τον σοκάρει. Συγκεκριμένα, καταφέρνει να βρει το κρυμμένο λάπτοπ της Νάντιας και μαθαίνει από το Διαδίκτυο πως τόσο καιρέ θεωρείται αγνοούμενος. Κι ενώ συμβαίνουν όλο αυτά, στο αστυνομικό τμήμα καταφθάνει ο νέο διοικητής Πάνος Σταματίου.

Ο άντρας δίχως να χάσει χρόνο ενημερώνεται αναλυτικά για όλε τις υποθέσεις που είναι ανοιχτές το διάστημα που ο Λαϊνάς είναι εξαφανισμένος και πρέπει να λυθούν άμεσα. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η εξαφάνιση της κόρης της οικιακής βοηθού της Αλίκης, της Αρετής. Μάλιστα, γρήγορα ανακαλύπτει πώς ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με το κορίτσι είναι η Ελπίδα και γι' αυτό της ζητάει να καταθέσει. Οπως όλα δείχνουν, η παρουσία του Σταματίου αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω και να ανατρέψει τις ισορροπίες, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που είναι αποφασισμένος να ρίξει φως σε όλες τις υποθέσεις με κάθε κόστος! Στον ρόλο του διοικητή Πάνου Σταματίου, ο Σταύρος Ζαλμάς.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved