Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Καλογεράς θα πάρει αρκετό κόσμο στο λαιμό του
Media

Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Καλογεράς θα πάρει αρκετό κόσμο στο λαιμό του

O Κώστας Φιλίππογλου υποδύεται τον Διονύση Καλογερά στις «Άγριες μέλισσες».

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωα του και μέχρι που μπορεί να φτάσει για να εξυπηρετήσει τα σχέδια του Ακύλα.

- Ο Διονύσης Καλογεράς είναι ένας χαρακτηριστικός τύπος εκείνης της μαύρης περιόδου;

«Ναι, δυστυχώς. Ήταν πολύ περίεργη αυτή η περίοδος. Είχε. κάποιους ανθρώπους αδίστακτους, βασανιστές, ασφαλίτες, και είχε κάποιους ανθρώπους ανδρείκελα, εντελώς ανόητους, που νόμιζαν ότι είναι έξυπνοι και μπορούσαν να κινήσουν τα νήματα. Οι άνθρωποι αυτοί υπήρχαν και ήταν μέχρι και τα ανώτατα κλιμάκια της ηγεσίας. Είναι χαρακτηριστικές φιγούρες, φιλόδοξοι, ανόητοι, που νόμιζαν ότι τα ξέρουν όλα, ραδιούργοι και φυσικά έκαναν τα χατίρια άλλων μεγάλων κεφαλαιούχων ή σκοτεινών ανθρώπων του παρακράτους».

- Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Καλογεράς, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδια του Ακύλα;

«Μπορεί να φτάσει στα άκρα, αλλά δεν έχει τις αντοχές, ούτε τις δυνατότητες να το πάει πάρα πολύ μακριά. Σπάει εύκολα, δειλιάζει εύκολα. Δεν γνωρίζω πώς διαμορφώνεται το σενάριο, αλλά αυτός ο αριβίστας φτάνει ως ένα σημείο, θα φτάσει κάποια στιγμή που δεν θα μπορεί να αποδώσει ίσως σε πολύ πιο βάρβαρες ενέργειες. Ωστόσο, χωρίς να το καταλάβει, θα μπορεί να κάνει ακόμη μεγαλύτερο κακό σε ανθρώπους ελαφρά τη καρδία».

- Μα, ακριβώς επειδή ήταν έτσι αυτοί οι άνθρωποι, δεν ήταν και πιο επικίνδυνοι;

«Έχετε δίκιο. Έλεγαν "θα τον στείλω αυτόν στην εξορία", αλλά δεν καταλάβαιναν τι συνέβαινε εκεί. Οι άνθρωποι που καταλάβαιναν τι συνέβαινε και ήθελαν να συμβεί παρακινούσαν αυτούς τους ανθρώπους να βάλουν τις υπογραφές τους ή να εξωθήσουν κάποιους στην εξορία και στη φυλακή».

-Παρόλο που ο Καλογεράς είναι ένας αρνητικός ήρωας, μας κάνει κάποιες φορές να γελάμε. Πώς το έχετε καταφέρει αυτό;

«Είναι μια κοινή γραμμή σεναρίου, σκηνοθεσίας και υποκριτικής, ο ήρωας αυτός μέσα από τη γελοιότητα του, να βγαίνει αστείος. Κάποια στιγμή μπορεί να γίνει επικίνδυνος, αλλά συνήθως είναι αστείος, επειδή ακριβώς είναι λίγο βλαξ!».

-Τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια;

«Ο συγκεκριμένος ήρωας έχει την υποχρέωση να στηρίζει τον άνθρωπο που τον ανέδειξε, οπότε θα είναι πάντα το πιοτό σκυλί του Ακύλα Μεγαρίτη. Ο άνθρωπος αυτός, ραδιουργώ-ντας, είναι πιθανό να βλάψει κάποιους άλλους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές χωρίς να καταλαβαίνει τη δύναμη που τελικά έχει στα χέρια του. Προσβλέποντας και αποβλέποντας σε μεγαλύτερες εξουσίες, θα πάρει στο λαιμό του αρκετό κόσμο, χωρίς να το καταλάβει».

- Τι σας λέει ο κόσμος για το συγκεκριμένο ήρωα;

«Βλέπω ότι έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό αλλά και στους συναδέλφους που μου μιλούν γι' αυτόν και χαίρομαι πολύ. Συμβαίνει όμως το εξής, στο δρόμο δεν με αναγνωρίζουν. Έχει γίνει μια εξαιρετική δουλειά στο μακιγιάζ, στα μαλλιά και ενδυματολογικά και με πολύ μικρές παρεμβάσεις με μεταμόρφωσαν εντελώς, Δεν με γνωρίζουν συγγενείς μου!», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved