Σασμός spoiler: Η Θοδώρα χάνει τον έλεγχο φτάνοντας σε ακραία πράγματα και καθόλου ηθικά
Media

Σασμός spoiler: Η Θοδώρα χάνει τον έλεγχο φτάνοντας σε ακραία πράγματα και καθόλου ηθικά

Η Αλίνα Κωτσοβούλου πρωταγωνιστεί στον «Σασμό» και υποδύεται την Άννα, τη συγκαταβατική μητέρα του εσωστρεφούς Μανόλη και της εκρηκτικής Θοδώρας.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της και για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

- Η Άννα αγωνιά για τον Μανόλη;

«Ο Μανόλης είναι με τον Νικηφόρο στο Ηράκλειο για να σπουδάσουν. Η Άννα έχει την αγωνία της μαμάς να πηγαίνουν τα παιδιά καλά στις σπουδές τους».

- Αντίθετοι χαρακτήρες η Θοδώρα και ο Μανόλης;

«Με τον τρόπο τους είναι ισχυροί και οι δύο».

- Η Θοδώρα διεκδικεί χωρίς αναστολές;

«Και πού είστε ακόμη! Έχει να γίνει μεγάλος χαμός. Και με τη Θοδώρα και με τους υπόλοιπους ήρωες. Η Θοδώρα δεν ηρεμεί με τίποτα. Θα ανακατέψει πολύ κόσμο».

- Αφηνιάζει βλέποντας τον Πέτρο με τη Σεμίνα;

«Με το που βλέπει τον Πέτρο ερωτευμένο με άλλη γυναίκα, η Θοδώρα χάνει τελείως τον έλεγχο, φτάνοντας σε ακραία πράγματα και καθόλου τίμια και ηθικά. Λυπάμαι, παρότι είναι το παιδί μου!».

Η Άννα φροντίζει πάνω απ' όλα την οικογένεια της;

«Προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες, να μην αδικήσει κανέναν, ζώντας σε μια μόνιμη ταραχή ποιος θα τσακωθεί με ποιον. Και εκτός από τα παιδιά, έχει τον άντρα της, που είναι οξύθυμος και κουτσομπόλης, δημιουργώντας ίντριγκα ύλες».

- Η Άννα κρατά μυστικά;

«Ξέρει πολλά πράγματα από το παρελθόν, αλλά τα κρατά μέσα της. Είναι μεν περασμένα, αλλά δεν είναι ξεχασμένα. Για να μη χαλάνε τα σπιτικά και γενικότερα η κοινότητα. Με την άφιξη του γιατρού ανακατεύονται πολλά σπίτια».

- Με τον Άγγελο, το γιατρό, τι σχέση έχει;

«Με το νέο γιατρό, που σκάβει ιστορίες από το παρελθόν, η Άννα αρχίζει να έχει κάποια σχέση μαζί του. Προσωπική και συμβουλευτική,, για το αν χρειάζεται να δει το παιδί της κάποιον ειδικό. Η Άννα δεν ξέρει ότι ο Μανόλης είδε το φονιά του Στεφανή. Θεωρεί ότι το παιδί της υποφέρει από άγχος. Ακούει την κόρη της που το λέει, αλλά δεν το πιστεύει. Θεωρεί ότι ο Μανόλης θα της ανοίξει την καρδιά του».

-Ο γιατρός κρατά μυστικά;

«Ο γιατρός έχει έρθει με ένα συγκεκριμένο σκοπό. Είναι πρόσωπο-κλειδί. Όπως ο παπα-Μιχάλης. Είμαστε οι παλιές καραβάνες του χωριού, γνωρίζουμε πολλά, αλλά δεν μιλάμε», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved