Η γη της Ελιάς: Η Αρετή χαροπαλεύει - Ο πόνος, η απιστία και το σοβαρό τροχαίο
Media

Η γη της Ελιάς: Η Αρετή χαροπαλεύει - Ο πόνος, η απιστία και το σοβαρό τροχαίο

Η Γη της Ελιάς: Η σύλληψη του Στάθη για την απόπειρα δολοφονίας της Χάιδως θα σταθεί η αφορμή για να βγει στην επιφάνεια η παράνομη σχέση του Στάθη με την Ιουλία.

Ολες οι υποψίες της Αρετής βγαίνουν αληθινές και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Η γυναίκα, βαθιά πληγωμένη αλλά και εξοργισμένη, θα βρεθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο...

Η Χάιδω συνέρχεται στο νοσοκομείο και κατηγορεί ανοιχτά τον Στάθη Καπερνάρο για τον πυροβολισμό της: «Είναι φονιάς, όπως έκανε και στον άντρα μου και την κόρη μου», λέει με μίσος.

Στο μεταξύ ο Στάθης βρίσκεται στην αστυνομία και ο αστυνόμος Κουράκος τον ανακρίνει για τον πυροβολισμό της Χάιδως: «Δεν έχω κάνει τίποτα, σας λέω. Η γυναίκα έχει πρόβλημα μαζί μου, δεν το καταλαβαίνετε;», του τονίζει και, παρόλο που δεν έχει ατράνταχτο άλλοθι, αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Λίγο αργότερα η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι των Καπερνάρων. Ο αστυνόμος ψάχνοντας όλο το σπίτι, εντοπίζει τη θαμμένη καραμπίνα του Στάθη και τον συλλαμβάνει επιτόπου: «Στάθη Καπερνάρε, συλλαμβάνεσαι για την απόπειρα δολοφονίας της Χάιδως Στεφανέα», του λέει και του περνάει χειροπέδες.

Η βαλλιστική έρευνα βγαίνει και δείχνει ότι η καραμπίνα του Στάθη χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα δολοφονίας της Χάιδως και τα δεδομένα αλλάζουν τελείου. Το μοναδικό άλλοθι του Στάθη είναι η Ιουλία, αλλά δεν θέλει να της ζητήσει να ομολογήσει τον παράνομο δεσμό τους. Από την άλλη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως την ώρα του πυροβολισμού ήταν με τον Στάθη και το εξομολογείται στον Ιάκωβο. Παράλληλα αισθάνεται ψυχολογική πίεση και τελικά αποφασίζει να καταθέσει στην αστυνομία ότι την ώρα που πυροβολήθηκε η Χάιδω, ο Στάθης ήταν μαζί της στο σπίτι στην Καρδαμύλη. Αμέσως πηγαίνει στον αστυνόμο Κουράκο και του αναφέρει τη συνάντηση της με τον Στάθη. Αυτός την παραπέμπει στον ανακριτή για να καταθέσει και η Ιουλία το κάνει γνωρίζοντας ότι θα υπάρχουν συνέπειες, αλλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και ο Στάθης τελικά αφήνεται ελεύθερος.


Ζήτημα χρόνου πια... και το μεγάλο σκάνδαλο της παράνομης σχέσης τους ξεσπάει σε ολόκληρη την Αρεόπολη. Το κουτσομπολιό ότι η Ιουλία έδωσε άλλοθι στον Στάθη, αρχίζει να διαρρέει στην Αρεόπολη και η Ιουλία δεν ξέρει αν πρέπει να τα παραδεχτεί επισήμου ή να τα θεωρήσει ανυπόστατα. Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος του Στάθη κινεί τις διαδικασίες της αποφυλάκισης του και όλη η οικογένεια περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του στο σπίτι. Φυσικά η Χάιδω γίνεται έξαλλη με την απελευθέρωση του Στάθη, ενώ ο Κουράκος τη στριμώχνει για να μάθει την αλήθεια για τον πυροβολισμό της: «Ελα, λέγε τώρα ποιος σε πυροβόλησες και πώς έμπλεξες τον Κοπερνάρο», την πιέζει. Η ώρα της κρίσης όμως φτάνει για τον Στάθη και την Ιουλία, και αποφασίζουν να μιλήσουν ανοιχτά στον Στέφανο και τη Μυρτάλη για την παράνομη σχέση τους: «Επειδή θα το μάθετε. Ήδη το συζητάει όλη η Μάνη, θέλαμε να σας το πούμε οι ίδιοι», λένε. Ο Στέφανος αντιδρά έντονα όταν μαθαίνει για την απιστία του πατέρα του: «Είχε δίκιο η μάνα που έλεγε ότι κάτι δεν πάει καλά με σένα κι εγώ την έβγαζα τρελή», του λέει και παίρνει ανοιχτό το μέρος της μητέρας του, η οποία αμέριμνη περιμένει την επιστροφή του Στάθη στο σπίτι.

Η Χάιδω, όμως της αποκαλύπτει την αλήθεια για την απιστία του με σκληρό τρόπο: «Αντε, πήγαινε να καμαρώσεις το στεφάνι σου, που τραβολογιέται με την Ιουλία πίσω από την πλάτη σου, κακομοίρα. Γελάει όλη η Μάνη με τα χάλια σας», της λέει. Η Αρετή, μόλις ακούει όλα αυτά τρελαίνεται και αρχίζει να παίρνει τους δρόμους ενώ ξεσπά τα νεύρα της στη Μυρτάλη και την Ιουλία. Η Βασιλική ενημερώνει τον Στάθη και τον Στέφανο για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Αρετής: «Σας παρακαλώ, δεν ξέρει τι κάνει, είναι κουρέλι. Ελάτε, φοβάμαι πολύ», τους λέει και το μοιραίο δεν θα αργήσει να συμβεί. Η Αρετή, θολωμένη από τα γεγονότα, θα συγκρουστεί μετωπικά με ένα άλλο όχημα και θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η γυναίκα στην κυριολεξία δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ο Στάθης βλέποντας το πόσο κακό έχει κάνει στην οικογένεια του και τη γυναίκα του, παίρνει μια επώδυνη απόφαση...

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved