Big Brother: Αποχώρησε η Σαμάνθα - Πάγωσαν οι παίκτες (video)
Media

Big Brother: Αποχώρησε η Σαμάνθα - Πάγωσαν οι παίκτες (video)

Big Brother: Βραδιά αποχώρησης η αποψινή και η υπόθεση ήταν άκρως γυναικεία!

Τρεις γυναίκες με δυναμική παρουσία στο σπίτι του BIG BROTHER ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση. Η Ανχελίτα, η Σαμάνθα και η Ευδοκία.

Δυναμικά ξεκίνησε το live απόψε (29-10) καθώς ο Big Brother ζήτησε από τους συγκατοίκους να ψηφίσουν το νέο τους αρχηγό πριν ακόμα να μάθουν ποιος αποχωρεί!

Εκεί έγινε η ανατροπή καθώς αρχηγός αναδείχτηκε η Ευδοκία, η οποία μπορεί να είναι υποψήφια προς αποχώρηση όμως ολόκληρη την εβδομάδα έδινε τις ιδέες της για το τι μπορεί να κάνει αν πάρει την αρχηγεία και τελικά την πήρε, αφού δεν αποχώρησε.

Απόψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα μας καλωσόρισαν στο BIG BROTHER LIVE και μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη σχολιάσαν όλα αυτά που συνέβησαν μέσα στο σπίτι την εβδομάδα που πέρασε.

Στο πλατό ήρθε μία… «LOVE IT» παρέα για να προσφέρει τη δική της ματιά στα γεγονότα. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Σίσσυ Καλλίνη και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας ανέλυσαν συμπεριφορές και έθεσαν κρίσιμες ερωτήσεις στους συγκατοίκους.

Ένα πολυσυζητημένο αγόρι του σπιτιού, ο Παναγιώτης αφηγήθηκε τη δική του Γραμμή Ζωής και με συγκίνηση αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Λίγη ώρα αργότερα η κρίσιμη στιγμή έφτασε με τον Γρηγόρη να ανακοινώνει ποια από τις τρεις παίκτριες δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις ψήφους που έπρεπε για να παραμείνει.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Σαμάνθα, η οποία όπως είπε το περίμενε πως θα είναι υποψήφια αφού ξέφυγε και η συμπεριφορά της βγήκε εκτός ορίων.

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved