Λύγισε η Σίσσυ Χρηστίδου: «Η Φώφη Γεννηματά άντεξε σαν λιοντάρι, αυτό τα λέει όλα»
Media

Λύγισε η Σίσσυ Χρηστίδου: «Η Φώφη Γεννηματά άντεξε σαν λιοντάρι, αυτό τα λέει όλα»

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά «βύθισε» στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα. Συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου (30-10) μέσα από την εκπομπή της Χαμογέλα και Πάλι, θέλησε να πει δυο λόγια για τη σπουδαία αυτή μαχήτρια της ζωής.

«Θα δούμε ένα βίντεο που αφορά τη Φώφη Γεννηματά, τη γενναία αυτή γυναίκα που μας συγκίνησε όλους πάρα πολύ ο επικήδειος λόγος των παιδιών της. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος να μην λύγισε, είτε είσαι μητέρα, είτε ακόμα και να μην είσαι μητέρα, μπορεί να είσαι κόρη ή γιος οπότε σε αυτή τη θέση όλοι μπήκαμε σίγουρα και νιώσαμε μεγάλο σφίξιμο στο στομάχι μας. Συγκινητική πάρα πολύ ήταν και για μένα η μπουνιά του συζύγου της εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι όλοι λυγίσαμε», είπε αρχικά ενώ μετά την προβολή του βίντεο, εμφανώς συγκινημένη ανέφερε:

«Μέσα στα χρόνια παρακολουθώντας όλες τις συνεντεύξεις της, βλέπεις ότι συνέχεια οριοθετούσε τα παιδιά χωρίς να πολυσυζητάει την ασθένειά της. Μόνο όταν είχε ερωτηθεί συγκεκριμένα. Πάντα τοποθετούσε τα παιδιά της, θυμάμαι που έλεγε “όταν μου συνέβη αυτό το παιδί μου να πάει στο δημοτικό, μετά έλεγα να τελειώσει το δημοτικό”. Και τώρα 17 χρονών πλέον τα παιδιά της τα μικρά, λίγο πριν την ενηλικίωση. Άντεξε σαν λιοντάρι μέχρι τώρα. Αυτό τα λέει όλα».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Φορτισμένη η Μενεγάκη: «Αναρωτηθήκατε καθόλου γιατί ο θάνατός της Φώφης Γεννηματά μας άγγιξε όλους;»

Tο όνομα της Γεννηματά σε δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνου του μαστού–Η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Το δυνατό χειροκρότημα έξω από τη Μητρόπολη – «Αθάνατη» φώναξαν με μια φωνή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved