Rouk Zouk: Η αποθέωση της Δρόσως στο twitter και η αποκάλυψη της Ζέτας για τον ρόλο της Αμαλίας
Media

Rouk Zouk: Η αποθέωση της Δρόσως στο twitter και η αποκάλυψη της Ζέτας για τον ρόλο της Αμαλίας

To πρώτο Celebrity Rouk Zouk είναι στον «αέρα» και στο twitter έχει στηθεί πάρτι.

Και ποιος έξαλλου δεν θυμάται εκείνο το επικό επεισόδιο οπού στο πλατό είχαν φιλοξενηθεί οι «Άγριες Μέλισσες».

Η ομάδα «Το Σεσουάρ», με τους Δανάη Μιχαλάκη, Τζένη Θεωνά, Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο και Χάρη Χιώτη, μονομαχεί με την ομάδα «Σαλεμένο Σουξέ» των Γιώργου Σουξέ, Ιωάννη Απέργη, Νικορέστη Χανιωτάκη, Γεράσιμου Σκαφιδά, Μαρίας Κορινθίου και Ισιδώρας Δωροπούλου και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.

Το twitter μάλιστα δίνει ήδη ρεσιτάλ ατακών με τη Δρόσω να αποθεώνεται!

Εκτός όμως από αυτό η παρουσιάστρια έκανε και μια αποκάλυψη για τον ρόλο της Αμαλίας στο Παρά Πέντε που δεν γνωρίζαμε και φυσικά του ενθουσίασε όλους! Η Ζέτα Μακρυπούλια λοιπόν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου και αναφερόμενη στην «Αμαλία Τσαλίκογλου» που δολοφονείται στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», είπε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης εμπνεύστηκε τον ρόλο της Αμαλίας στο Παρά Πέντε, όταν η Ζέτα κάνοντας ένα αστείο με το όνομα της Αμαλίας που αναφέρεται στην παράσταση, έγινε η αφορμή να δημιουργηθεί ο ρόλος που πήρε στην επιτυχημένη σειρά.

«Ο #Καπουτζιδης ενεπνευστηκε τον ρολο της Αμαλλλλλλλιας στο #Stoparapente απ την ρολο της ΑμαλιαςΤσαλικογλου στο ''ΣΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ'', επιτελους βρεθηκε και κατι που ΔΕΝ το ηξερα. Οσο ζουμε μαθαινουμε. #RoukZouk»

«Η Αμαλία βγήκε από το "Σεσουάρ για δολοφόνους" #RoukZouk», είναι μερικά από τα σχόλια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved