Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση του δικαστηρίου προκαλεί την οργή όλων. 
Media

Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση του δικαστηρίου προκαλεί την οργή όλων. 

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, η απόφαση του δικαστηρίου προκαλεί την οργή όλων. 

Ο Γαϊτάνης δίνει την ευκαιρία στον Προκόπη και τον Μπάμπη να φύγουν απ’ τη Λέρο, αλλά το τίμημα είναι βαρύ. Θα δεχτούν την πρότασήτου; Η Κορίνα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια σκληρή αλήθεια και ο Μελέτης θ’ αναγκαστεί ν’ ανοίξει τα χαρτιά του. Ο Ζάχος θα φέρει ένα νέο στην Ελένη που θα την χαροποιήσει.

Τα χαρτιά του διαζυγίου βγαίνουν και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα είναι έτοιμοι να υπογράψουν. Θα μπορέσουν να δώσουν το οριστικό τέλος στον γάμο τους; Η Δρόσω θα δεχτεί στη θεατρική πρόβα μια αναπάντεχη επίσκεψη. Η Ουρανία αποφασίζει να βοηθήσει τον Σαραντόπουλο στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κι όλα δείχνουν μια νέα κρίση στον γάμο της.

Ο Λάμπρος θα βρεθεί ξανά στο στόχαστρο κι αυτή τη φορά τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα τόσο για εκείνον όσο και για την Ελένη, που το παρελθόν της, θα ξεσκεπάσει τα σχέδια της.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Η αιφνίδια επίσκεψη των γυναικών της Εστίας, όμως, θα προκαλέσει προβλήματα στην Ελένη. Θα την καλύψει ο Ζάχος; Ο Ακύλας παίζει το τελευταίο του χαρτί και εκβιάζει τον Δούκα. Ο Άγγελος συγκρούεται ανοιχτά με τον Θανασάκη, αλλά η Σοφούλα θα πει την τελευταία λέξη!

Ο Πέτρος εξομολογείται αυτό που αισθάνεται στην Ασημίνα, η οποία ζητά από τον Νικηφόρο να προχωρήσουν το διαζύγιο. Ο Λάμπρος μοιράζεται τα συναισθήματά του με την Ανθή. Η μέρα της απόφασης στη δίκη του Δούκα έφτασε και οι αδελφές Σταμίρη είναι εκεί για να την ακούσουν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved