Δημήτρης Παπαδημητρίου: Η φιλία με τον Ωνάση, ο κρυφός γάμος και το αυτοάνοσο (Video)
Media

Δημήτρης Παπαδημητρίου: Η φιλία με τον Ωνάση, ο κρυφός γάμος και το αυτοάνοσο (Video)

 

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τον κρυφό γάμο του, τον γιο του, το αυτοάνοσο και… το σήμα του δελτίου του MEGA, που έχει γράψει!

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ανέφερε: «Όταν ξεκινούσα δεν με ενδιέφερε να πετύχω, αν με ενδιέφερε θα γινόμουν δικηγόρος που σπούδασα. Σημασία δεν έχει η καριέρα, έχει το έργο. Ούτε το ταλέντο δέχομαι. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που να έχουν ταλέντο και να έχουν έργο. Επιτυχία έχουν. Υπάρχουν εκατομμύρια που δεν έχουν ταλέντο και έχουν επιτυχία».

Έχει πει μεγάλα και σημαντικά «όχι». Βέβαια, έχει τύχει να αρνηθεί σε τραγουδιστές μέσα σε μία νεανική βαρεμάρα, κάτι το οποίο μετάνιωσε και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να έχω δουλέψει με τον Καζαντζίδη. Μου το πρότεινε η εταιρία του, αλλά ο δεκάλογος που μου έδωσαν με έκανε να μην πάω».

Ο ίδιος περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες που πέρασε. Η οικογένειά του ήρθε χωρίς χρήματα από την Αίγυπτο στην Ελλάδα. Ο πατέρας του δεν είχε δικαίωμα εργασίας και ξεκίνησε πάλι από το μηδέν τη Νομική.

«Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν φίλος του πατέρα μου. Ξαναβρέθηκαν στην Αθήνα όταν ήμουν 10 ετών και ο πατέρας μου ήταν το δεξί του χέρι μέχρι το τέλος. Είχαν αδελφικές σχέσεις».

Μέσα στην καραντίνα ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έγινε πατέρας. Περνάει πολύ ώρα με τον γιο του, τον οποίο αποκαλεί «ευλογία».

Εκείνος και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν, αλλά δεν κάλεσαν κανέναν δημοσιογράφο. «Αν θέλεις να το κρατήσεις κρυφό, μπορείς. Είμαστε 3 – 4 χρόνια παντρεμένοι!»

«Με τον χρόνο δεν έχω καλή σχέση. Το παρελθόν υπάρχει, αλλά δεν ζω με αυτό»

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου πάσχει από μυασθένια, ένα αυτοάνοσο νόσημα. Εδώ και πολλά χρόνια δεν παίρνει φάρμακα.

«Με την μυασθένια στην αρχή δεν μπορούσα να αυτοεξυπρηετηθώ. Πέρασα από δυσκολίες ιατρικής φύσεως. Η κορτιζόνη μου δημιούργησε οστεοπόρωση, είχα καθηλωθεί, έκανα εγχείρηση…», είπε χαρακτηριστικά!

Και ο συνθέτης αποκάλυψε ότι έχει γράψει το σήμα δελτίου του MEGA: «Το σήμα του MEGA είναι ένα σήμα που κάποια εποχή μου ζητήθηκε να το αλλάξω και να κάνω κάτι καινούριο. Το έκανα και την στιγμή που θα έμπαινε το καινούριο, την ίδια μέρα, κοιταχτήκαμε με τους ανθρώπους του MEGA, και μου λένε «για βάλε το παλιό πάλι». Του είχα κάνει ένα μικρό ρετούς, αλλά τελικά έμεινε το παλιό σήμα!»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα αποκτήσει το πρώτο παιδί! Οι πρώτες δηλώσεις της εγκυμονούσας!

Δημήτρης Παπαδημητρίου: Μπαμπάς για πρώτη φορά στα 61 του χρόνια (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved