Η κοπέλα που δέχθηκε bullying από τον Ξιαρχό απαντά: «Είναι τρομακτικό! Με κοιτούσαν και γελούσαν»!
Media

Η κοπέλα που δέχθηκε bullying από τον Ξιαρχό απαντά: «Είναι τρομακτικό! Με κοιτούσαν και γελούσαν»!

Μία τριαντάχρονη κοπέλα δέχθηκε bullying από τον Τάσο Ξιαρχό για τα παραπανίσια κιλά της και την στυλιστική επιλογή της και απαντά πρώτη φορά για το εν λόγω περιστατικό στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή, Το πρωινό!

Σάλος έχει προκληθεί στα social media με αφορμή το περιστατικό bullying από τον χορογράφο. Τι λέει η Μαίρη για το bullying που υπέστη;

Η νεαρή κοπέλα τόνισε: «Είναι λίγο τρομακτικό και ιδιαίτερο αυτό που ζω. Και όχι για θετικό λόγο δυστυχώς. Είναι ακατανόητο για μένα. Είχαμε βγει για φαγητό. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα ότι με καταγράφει. Δεν τον γνωρίζω καν ποιος είναι ο κύριος. Η κοπέλα που ήταν μαζί μου τον γνώριζε. Είδαμε από το Instagram μου που τον ακολουθούσε, ότι φαινόνταν το πρόσωπό μου. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Με κοιτούσαν και γελούσαν έντονα. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Όταν είδα το βίντεο κατάλαβα πως ήταν κοροϊδία. Δε μιλήσαμε μεταξύ μας. Βρήκε πολύ αστείο και ανέβασε το βίντεο. Τον ρώτησα αν είναι καλά μόνο. Η επικοινωνία μας αυτή ήταν.»!

Και πρόσθεσε: «Το συγγνώμη του Τάσου Ξιάρχο δε με καλύπτει. Δεν είναι ειλικρινή. Αν ήθελε να απολογηθεί, θα μπορούσε να μου στείλει μήνυμα. Είναι αστείο να ζητάς συγγνώμη και μετά να βάζεις μια δημοσκόπηση. Δεν είναι απλά απαράδεκτο, αυτό είναι κοροϊδία σε όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν. Δεν σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Εγώ τηλεφωνήτρια είμαι σε μια εταιρεία. Μου έχει ξανατύχει να με κοροϊδέψουν για τα κιλά μου.»!

Και υπογράμμισε: «Όταν είσαι μικρός δεν το αντιλαμβάνεσαι τόσο έντονα. Τώρα που είμαι στα 30 δεν το δέχομαι. Ο κόσμος υποφέρει και είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και κάνεις μια τέτοια κριτική; Γιατί; Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι να του πω. Το μοναδικό πράγμα που τον ρώτησα ήταν τι θέμα είχε; Δηλαδή τον έκανε να νιώσει καλύτερα; Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει στο εξωτερικό και έχει υποστεί μια τόσο πολύ άσχημη κατάσταση…;Γιατί το θύμα να γίνει θύτης; Δεν έχει νόημα»!

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή, Το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Χρηστίδου – Μπάρκα: Ξεσπούν κατά του Ξιαρχό: «Το bullying γεννάει πολλές φορές bullies»!

Mega Καλημέρα κατά Ξιαρχό: Απαράδεκτη η στάση και η συμπεριφορά του. Μιλάμε για διαπόμπευση!

Άστραψε και βρόντηξε η Καινούργιου για τον Ξιαρχό: «Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό; Τι ντροπή!» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved