Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη και ο Δημήτρης σε μια στιγμή αδυναμίας φιλιούνται
Media

Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη και ο Δημήτρης σε μια στιγμή αδυναμίας φιλιούνται

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (1/11), η Έλλη αναρρώνει ύστερα από το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε τη μέρα του γάμου της.

Η Ρωξάνη και ο Δημήτρης σε μια στιγμή αδυναμίας θα φιληθούν αλλά για κακή τους τύχη θα τους δει η Γεσθημανή. Η Νάντια υποκρίνεται ότι στραμπούληξε τον αστράγαλό της προκειμένου να εγκατασταθεί πάλι στη βίλλα Ταβουλαρέα, ενώ Κορίνα και Μάθιου ξοδεύουν, κρυφά απ’ όλους, ένα μεγάλο ποσό για εναλλακτικές θεραπείες υπογονιμότητας. Ο Θωμάς κάνει μια απρόσμενη προσφορά συνεργασίας στον Μενέλαο, την οποία ακούει ο Βασίλης και γίνεται έξαλλος.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Άσε μας ρε μαμά» είδαμε...

Η ατυχία της Τζοβάνας γυρνάει υπέρ της, εκείνη όμως δεν είναι ευχαριστημένη.

Τι θα πει ο κύκλος της για αυτήν την ανορθόδοξη εμφάνιση που είχε; Ο Άρης δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως η Δανάη του ζήτησε να χωρίσουν. Η ημέρα του γάμου της Έλλης με το Δημήτρη έφτασε. Όλοι βρίσκονται υπ’ ατμών με τις ετοιμασίες, αλλά μια σειρά από ατυχίες επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες της Έλλης πράγμα που της δημιουργεί πολύ μεγάλο άγχος. Επιπρόσθετα, μια ανακάλυψη στο δωμάτιο του Δημήτρη θα την ταράξει και θα έχει σαν αποτέλεσμα να την κατακλύσουν αμφιβολίες για τη σχέση του Δημήτρη με τη Ρωξάνη λίγο πριν πάει στην εκκλησία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved