«Καταπέλτης» ο Λιάγκας κατά Ξιαρχό: «Δίνουμε βήμα σε ανύπαρκτους ανθρώπους» - Έξαλλη η Σκορδά!
Media

«Καταπέλτης» ο Λιάγκας κατά Ξιαρχό: «Δίνουμε βήμα σε ανύπαρκτους ανθρώπους» - Έξαλλη η Σκορδά!

Τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασαν κατά του Τάσου Ξιαρχό με αφορμή την απαράδεκτη συμπεριφορά του σε νεαρή κοπέλα για τα παραπανίσια κιλά της.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Όλοι έχουμε κάνει λάθη και ο ομιλών και έχω ζητήσει συγγνώμη. Το θέμα είναι αν τα λάθη τα επαναλαμβάνεις. Και αν μαθαίνεις από τα λάθη σου. Ο συγκεκριμένος κύριος έχει μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά ίδια όμως και εμείς του δίνουμε βήμα γιατί λέμε έχει πλάκα. Δίνουμε βήμα σε ανύπαρκτους ανθρώπους στην τηλεόραση. Είμαστε κι εμείς υπεύθυνοι γι’ αυτά τα φαινόμενα».

Η Φαίη Σκορδά ήταν εκτός εαυτού και υπογράμμισε: «Έχω γίνει έξαλλη και στεναχωριέμαι πάρα πολύ με τον Τάσο. Το χθεσινό το επαναλαμβανόμενο ήταν τραγικό. Βγαίνεις έξω και νομίζεις ότι έχεις την εξουσία να εκθέτεις τη ζωή ενός ανθρώπου. Μιλάς για την εξωτερική εμφάνιση, μιλάς για τα ρούχα, μιλάς για δεδομένα και στερότυπα. Ότι οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν πρέπει να φοράνε τι; Ριγέ μπλουζάκια»;

Και σε έντονο ύφος η παρουσιάστρια τόνισε: «Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι τον ακολουθούν παιδιά και τα βάζει σε αυτή τη λογική. ότι ναι, επιτρέπεται να κάνεις bullying»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Χρηστίδου – Μπάρκα: Ξεσπούν κατά του Ξιαρχό: «Το bullying γεννάει πολλές φορές bullies»!

Mega Καλημέρα κατά Ξιαρχό: Απαράδεκτη η στάση και η συμπεριφορά του. Μιλάμε για διαπόμπευση!

Άστραψε και βρόντηξε η Καινούργιου για τον Ξιαρχό: «Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό; Τι ντροπή!» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved