Άσε μας ρε μαμά: Ένα μεγάλο μυστικό μπορεί να τινάξει όλη την αγοραπωλησία στον αέρα
Media

Άσε μας ρε μαμά: Ένα μεγάλο μυστικό μπορεί να τινάξει όλη την αγοραπωλησία στον αέρα

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (2/11), ο Μενέλαος ανακοινώνει στη Ρωξάνη την πρόταση του Παπαπέτρου να αγοράσει το Πόρτο Τσίγκρι.

Εκείνη φαίνεται να γοητεύεται από την δυναμική κίνηση του Θωμά που μπορεί να σώσει την εταιρεία, ενώ ο Ζαχαρίας που δεν καταφέρνει να προχωρήσει την αναχρηματοδότηση του δανείου της αγχώνεται γιατί χάνει σταθερά έδαφος. Η Γεσθημανή δίνει άδεια στην Έλλη να μετακομίσει στο δωμάτιο του Δημήτρη. Ο Βασίλης ζητά από τον Θωμά να ηγείται του project στο Πόρτο Τσίγκρι, αλλά ο Θωμάς φέρνει σθεναρές αντιρρήσεις. Η προσπάθεια της Κορίνας να μείνει ο Βασίλης εκτός του project στο Πόρτο Τσίγκρι τον οδηγεί να εκβιάσει τον πατέρα του ώστε να μην κάνει πίσω και να υποστηρίξει την παρουσία του και τη συμμετοχή σε αυτό. Το μεγάλο μυστικό που κρατά στα χέρια του μπορεί να τινάξει όλη την αγοραπωλησία στον αέρα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Άσε μας ρε μαμά» είδαμε...

Η Έλλη αναρρώνει ύστερα από το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε τη μέρα του γάμου της. Η Ρωξάνη και ο Δημήτρης σε μια στιγμή αδυναμίας θα φιληθούν αλλά για κακή τους τύχη θα τους δει η Γεσθημανή. Η Νάντια υποκρίνεται ότι στραμπούληξε τον αστράγαλό της προκειμένου να εγκατασταθεί πάλι στη βίλλα Ταβουλαρέα, ενώ Κορίνα και Μάθιου ξοδεύουν, κρυφά απ’ όλους, ένα μεγάλο ποσό για εναλλακτικές θεραπείες υπογονιμότητας. Ο Θωμάς κάνει μια απρόσμενη προσφορά συνεργασίας στον Μενέλαο, την οποία ακούει ο Βασίλης και γίνεται έξαλλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved