Το αύριο μας ανήκει: Η υγεία της Νικολέττας κρέμεται από μια κλωστή
Media

Το αύριο μας ανήκει: Η υγεία της Νικολέττας κρέμεται από μια κλωστή

Το αύριο μας ανήκει: Στο σημερινό επεισόδιο (2/11), η Κορίνα προσεγγίζει τον Λιάκο και τον παρακαλεί να βρει τον Πασχάλη και να τον βοηθήσει να διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο Κωστής μαθαίνει ότι είναι συμβατός δότης, μια επιπλοκή όμως στην υγεία του, θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Η Έλλη συλλέγει κάποια στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν την έρευνα της αστυνομίας και ο Λευτέρης προσπαθεί να βγάλει ένταλμα έρευνας. Η υγεία της Νικολέττας κρέμεται από μια κλωστή, η αγωνία κορυφώνεται και οι αντοχές των αγαπημένων της έχουν εξαντληθεί.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Το αύριο μας ανήκει» είδαμε…

Η Κορίνα γνωρίζει τον καινούργιο εργάτη στους αμπελώνες, τον Μίλτο. Η Κατερίνα δεν δέχεται τους όρους του Λευτέρη για το διαζύγιο και ξεκαθαρίζει ότι θέλει να έχει η ίδια την επιμέλεια του παιδιού. Η έρευνα για τα παράνομα φυτοφάρμακα συνεχίζεται, και ο Μάνος ανακαλύπτει κάποια ύποπτα δελτία παραγγελίας του εργοστασίου, κανείς όμως δεν γνωρίζει ποιος τα έχει υπογράψει. Ο Κωστής παίρνει την μεγάλη απόφαση και πηγαίνει να εξεταστεί για να δει αν είναι συμβατός δότης και μπορεί να βοηθήσει την Νικολέττα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved