Σασμός: Θανάσης Πατριαρχέας: «Ο έρωτας του Άγγελου για τη Στέλλα δεν είναι προσποιητός»
Media

Σασμός: Θανάσης Πατριαρχέας: «Ο έρωτας του Άγγελου για τη Στέλλα δεν είναι προσποιητός»

Ο Θανάσης Πατριαρχέας εντάχθηκε πρόσφατα στο καστ του «Σασμού» και...  θα  μείνει για πολύ!

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του και για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Ο Άγγελος έφτασε στο χωριό και φαίνεται πως κρύβει κάτι...

«Στους άλλους φαίνεται ότι κρύβει κάτι, αλλά δεν κρύβει. Δεν ξέρει την πραγματική του ταυτότητα και προσπαθεί να τη μάθει. Κατεβαίνει στην Κρήτη λοιπόν για να ψάξει πράγματα από το παρελθόν του και σιγά σιγά τα ανακαλύπτει. Έρχονται πολλά στην επιφάνεια, τα οποία είναι πολύ ενδιαφέροντα. Σε κάποιους πάντως αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι...»

Στα επεισόδια πού γυρίζετε τώρα ο Άγγελος έχει καταλάβει ποιος είναι και τι σχέση έχει με κάποιους από το χωριό;

«Είμαστε περίπου 20 επεισόδια πιο μπροστά στα γυρίσματα. Βέ­βαια έχει καταλάβει ποιος είναι, απλώς δεν μπορώ να σας πω».

Είναι η Άσπα ένα από αυτά τα άτομα;

«Στην αρχή "ψαρεύει" την Άσπα για το παρελθόν του. Προσπαθεί να δει τι γίνεται. Είναι όμως πολύ στην αρχή όλο αυτό...».

Τι σας αρέσει στον ρόλο;

«Μου αρέσει που ο Αγγελος είναι ειλικρινής, που ενώ έχει έρθει για να ψάξει ποιος είναι, το κάνει με χαμόγελο. Θέλει να γνωρίσει τους ανθρώπους του χωριού. Φαίνεται από την αρχή ότι θα δεθεί μαζί τους, θα το αγαπήσει αληθινά αυτό το μέρος. Αυτό μου αρέσει».

Υπάρχει κάτι που σας απωθεί στον Αγγελο;

«Όχι, καθόλου, και νομίζω πως και στην πραγματικότητα είμαστε-πολύ κοντά εγώ κι αυτός.. Προς το .παρόν δεν έχει φανερώθεί κάτι που να με ενοχλεί, αλλά προσπαθούμε να του δώσουμε ανθρώπινη υπόσταση. Σίγουρα έχει πολλά ελαττώματα και πολλά άσχημα", τα οποία όμως δεν έχω δει ακόμα».

Ο έρωτας με τη Στέλλα πώς προ­κύπτει; Θα κρατήσει ή γίνεται και για λόγους συμφέροντος;

«Με τη Στέλλα θα γνωριστούμε μέσα από ένα ατύχημα.Ετσι θα συναντηθούμε, τυχαία, και θα ξεκινήσει κάτι ανάμεσα μας. Δεν θα το πω σχέση, γιατί δεν έχει γίνει ακόμα, θα ξεκινήσει ένα πολύ ωραίο ειδύλλιο. Δεν είναι ούτε κατά διάνοια μια σχέση συμφέροντος».

Πώς είναι να είστε κομμάτι της μεγάλης επιτυχίας της φετινής χρονιάς; ;

«Είναι χαρά μου, τιμή μου! Δεν βρίσκω λόγια γι' αυτό, πραγματικά. Έχοντας διαβάσει το βιβλίο, στη συνέχεια διάβαζα τα σενάρια και ανυπομονούσα να δω τα επει­σόδια, να δω πώς θα αποτυπωθί η ιστορία στην οθόνη. Βλέποντας το αποτέλεσμα, που είναι εξαι­ρετικό, λέω πότε θα αρχίσω να κάνω κι εγώ γυρίσματα. Όλοι οι συντελεστές είναι εξαιρετικοί, από τον σεναριογράφο και τους: ηθοποιούς μέχρι τους τεχνικούς και την παραγωγή, όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα που βλέπετε», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved