Σε ξένα χέρια: Η Τόνια τρέχει στο τμήμα για να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τον Φλοριάν
Media

Σε ξένα χέρια: Η Τόνια τρέχει στο τμήμα για να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τον Φλοριάν

Σε ξένα χέρια: Η απερισκεψία της Πελαγίας, και η γλώσσα της Σαλώμης, κρύβουν τρομερούς μπελάδες για τον Χρύσανθο, ο οποίος τελικά ξεσπά.

Με τη σύλληψη του Φλοριάν, οι ελπίδες της Τόνιας για την εύρεση του παιδιού αναπτερώνονται.

Όσο ο φίλος του τελεί υπό κράτηση, ο Ταρζάν βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Πιπερόπουλου. Μπροστά στις εξελίξεις, η Σούλα, ο Λουδοβίκος και η Μάρω αφήνουν στην άκρη της έριδες και σπεύδουν να συμπαρασταθούν στην Τόνια.

Η απερισκεψία της Πελαγίας, και η γλώσσα της Σαλώμης, κρύβουν τρομερούς μπελάδες για τον Χρύσανθο, ο οποίος τελικά ξεσπά. Ο Φεγκούδης συνωμοτεί με τη Μαριτίνα ετοιμάζοντας μία έκπληξη στον Μάνο, την ίδια στιγμή που η θέση της Τόνιας στο σπίτι μοιάζει πιο επισφαλής από ποτέ.

Ο Πάρης απαιτεί να μάθει την αλήθεια από την Τραβιάτα για τον Εύρη. Και η Τόνια τρέχει στο τμήμα για να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τον Φλοριάν...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Χρύσανθος φεύγει οριστικά από το σπίτι του, ενώ η οικογένεια Φεγκούδη μετράει τις απώλειες από τη ληστεία που δέχτηκε.

Ο Λουδοβίκος αποφασίζει να πει τον πόνο του για τη Σούλα στη Μάρω με απρόβλεπτες συνέπειες και ο Φλοριάν οδηγείται στο Tμήμα, κατηγορούμενος ότι έκλεψε αμύθητους θησαυρούς.

Ο Φεγκούδης συμφωνεί με τη Μαριτίνα να γίνει ο γάμος σήμερα κιόλας και η Τόνια μαθαίνει ότι ο διαρρήκτης που μπήκε στο σπίτι του Μάνου είναι ο Φλοριάν.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Αποκλειστικά πλάνα από το αποψινό επεισόδιο! Εκνευρισμένη η Αργυρώ με τον αδελφό της! (vid)

H Ευγενία Τσαούση εισβάλλει στο «Μόλις Χθες»! Αποκλειστικά στιγμιότυπα και λεπτομέρειες για τον ρόλο

Άγριες Μέλισσες: Το νέο κορίτσι του Νικηφόρου και η σχέση με τον... Μαθιό από τον Σασμό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved