Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος ενημερώνει την Ζωή πως έχει χακάρει το σύστημα στο πανεπιστήμιο
Media

Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος ενημερώνει την Ζωή πως έχει χακάρει το σύστημα στο πανεπιστήμιο

Η τελευταία ώρα: Η Κάτια ενώ σκέφτεται τον Κωνσταντίνο, πάει έξω από το στρατόπεδο του Αλέξη και του κάνει παράπονα που δεν τον βλέπει. 

Η Μαρίνα πάει στο ραντεβού που έχει κανονίσει με τον Αντρέα, την ώρα που ο ντετέκτιβ της Λουκίας τον παρακολουθεί.

Ο Μάρκος στην Κύπρο ενημερώνει την Ζωή πως έχει χακάρει το σύστημα στο πανεπιστήμιο και είναι έτοιμος να ξεκινήσει το σχέδιό τους. Η Σίλια ψάχνει να τον βρει και πάει σπίτι του, την ώρα που βρίσκεται εκεί η Ζωή.

Η Κάτια ενώ σκέφτεται τον Κωνσταντίνο, πάει έξω από το στρατόπεδο του Αλέξη και του κάνει παράπονα που δεν τον βλέπει. Ο Νικόλας βγαίνει από το νοσοκομείο. Η Έλλη απουσιάζει από το μάθημα χορού. Η δασκάλα προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Αλέξης και η Κάτια, παρασυρμένοι από τον έpωτά τους, κινδυνεύουν να τους πιάσει ο Λοχαγός στο στρατόπεδο. Ο Μάρκος φτάνει στην Κύπρο, αποφασισμένος να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του και να μην αφήσει τίποτα να τον σταματήσει.

Η Ισμήνη έχει θορυβηθεί από την συνέχεια της σχέσης του Ανδρέα με την Μαρίνα, και το τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την οικογένεια, και προσπαθεί να πάρει μέτρα.

Η Λουκία έχει τρελαθεί από τις αμφιβολίες, και περιμένει με αγωνία τι θα ανακαλύψει ο ντετέκτιβ... και η μοίρα ένα βράδυ τον φέρνει ακριβώς εκεί που χρειάζεται για να αποκαλυφθούν τα πάντα...

Διαβάστε επίσης:

Η Κάτια ενώ σκέφτεται τον Κωνσταντίνο, πάει έξω από το στρατόπεδο του Αλέξη και του κάνει παράπονα που δεν τον βλέπει.

H Ευγενία Τσαούση εισβάλλει στο «Μόλις Χθες»! Αποκλειστικά στιγμιότυπα και λεπτομέρειες για τον ρόλο

Άγριες Μέλισσες: Το νέο κορίτσι του Νικηφόρου και η σχέση με τον... Μαθιό από τον Σασμό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved