Λιάγκας για Ξιαρχό: «Αλλάζω στρατηγική και στάση, θέλει βοήθεια… Είναι άρρωστο το παιδί»! (Video)
Media

Λιάγκας για Ξιαρχό: «Αλλάζω στρατηγική και στάση, θέλει βοήθεια… Είναι άρρωστο το παιδί»! (Video)

Ο Τάσος Ξιαρχό νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και η εκπομπή, Το πρωινό αναφέρθηκε στον χορογράφο.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, είπε: «Να δούμε τα πράγματα με ψυχραιμία για κάποιους ανθρώπους που χρήζουν βοήθειας. Εδώ μιλάμε –χωρίς να είμαστε ειδικοί και επιστήμονες- ότι το παιδί έχει τρικυμία εν κρανίω. Δε μπορεί να τον κατηγορεί όλη η Ελλάδα διότι κορόιδεψε και διαπόμπευσε μία κυρία με παραπάνω κιλά και να βγαίνει στη δεύτερη ανάρτησή του και να λέει ότι είναι παρουσιάστρια η Δανάη Μπάρκα που είναι χοντρή».

Και τόνισε: «Προφανώς το παιδί δε μπορούμε να το κατηγορήσουμε πια, εγώ αλλάζω στρατηγική και στάση. Το παιδί θέλει βοήθεια, ψυχολογική ή ψυχιατρική… Δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλα από πίσω… Δεν πρέπει να τον σπρώξουμε κι άλλο πιο κάτω. Όταν τον κατηγορεί όλη η Ελλάδα ότι διαπόμπευσε μία γυναίκα λέγοντάς την χοντρή, δε μπορεί να βγαίνει μετά και να λέει για μία άλλη ότι είναι παχουλή.»!

Και υπογράμμισε: «Είναι ένα παιδί που ακόμα και την αυτοκτονία την επικοινωνεί στα social media, αν θες να αυτοκτονήσεις, εξαφανίζεσαι και τελειώνει η ιστορία. Δεν το ανακοινώνεις»!

Και υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας: «Τον θεωρήσαμε σημαντικό και ότι πρέπει να του δίνουμε τηλεοπτικό χρόνο. Τον φιλοξενούσαμε εμείς. Επειδή έχουμε δει ανθρώπους που η τηλεόραση τους θεωρεί χαριτωμένους και διαφορετικούς, και αναφέρομαι στην περίπτωση της Έφης Θώδη… Είναι άρρωστο το παιδί».

Η δε Φαίη Σκορδά ανέφερε όταν είδε το δεύτερο μήνυμα που αποκαλούσε τη Δανάη Μπάρκα «χοντρή» ντράπηκε και έκλεισε το κινητό της!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved