Άγριες Mέλισσες: Μια αποκάλυψη της Δρόσως θα φέρει τα πάνω- κάτω
Media

Άγριες Mέλισσες: Μια αποκάλυψη της Δρόσως θα φέρει τα πάνω- κάτω

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας βρίσκει ένα σχέδιο που θα φέρει τον Ζάχο αντιμέτωπο με τον Λάμπρο, ενώ ζητά απ’ τη Ζωή να έχει από κοντά την Ελένη.

Μόνο που η Ζωή έχει τα δικά της σχέδια. Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σε μια αναπάντεχη τροπή, ενώ στο σπίτι της Ουρανίας και του Κυριάκου μαίνεται πόλεμος για το δάνειο του Σαραντόπουλου.

Ο Μελέτης δείχνει να επηρεάζεται απ’ το πρόβλημα του Κωνσταντή. Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στον Δούκα ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει, ενώ η Μυρσίνη βλέπει πια στο πρόσωπο της φίλης της, μια ερωτική αντίζηλο.

Η Ελένη θα βρει έναν ανεπάντεχο σύμμαχο, ενώ μια αποκάλυψη της Δρόσως θα φέρει τα πάνω- κάτω. Ο Νικηφόρος θα γίνει μάρτυρας ενός γεγονότος που θα διαταράξει γι’ άλλη μια φορά τη σχέση του με την Ασημίνα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Την ίδια στιγμή, ο Γαϊτάνης προσπαθεί να μάθει τι περιείχαν τα γράμματα που έστειλε ο Λάμπρος στην Ελένη, ενώ ο Προκόπης και ο Μπάμπης αρνούνται τη δελεαστική πρόταση του Διοικητή. Οι αδερφές Σταμίρη δέχονται την απειλητική επίσκεψη της Ασφάλειας. Θα μπορέσει να τις σώσει ο Κωνσταντής;

Η Αντιγόνη φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα απ’ όσο δείχνει για το παρελθόν του Δούκα και της οικογένειάς του. Η εξαφάνιση του Κωνσταντή ανησυχεί τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη, ενώ ο Μελέτης αναγκάζεται να τον βοηθήσει. Η Ουρανία βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα προκειμένου να βοηθήσει τον Σαραντόπουλο. Η Ελένη αποκαλύπτει στον Ζάχο το λόγο που την κυνηγά η Ασφάλεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved