Οι έρωτες των σειρών που γράφουν ιστορία (photos)
Media

Οι έρωτες των σειρών που γράφουν ιστορία (photos)

Ο Λάμπρος και η Ελένη από τις «Αγριες Μέλισσες», ο Μαθιός και η Βασιλική του «Σασμού» είναι δύο μόνο από τις ιστορίες αγάπης των ελληνικών σίριαλ που συγκινούν.

Οι έρωτες τους αποθεώνονται στο twitter και χαρίζουν στη μυθοπλασία σαρωτικά ποσοστά...

ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΜΙΡΗ & ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ», ΑΝΤ1

Εδώ και τρία χρόνια, το love story των δύο αυ­τών ηρώων έχει περάσει από σαράντα κύματα... Αιώνια ερωτευμένοι, πληγωμένοι, βασανισμένοι, ο Λάμπρος και η Ελένη έκαναν τα πάντα για να είναι μαζί: Ο Λάμπρος χώρισε από τη Θεοδοσία, η Ελένη απαρνήθηκε τον μεγάλο έρωτα του Θωμά, υπέμεινε τα βασανιστήρια του Βόσκαρη στη φυλακή με τη σκέψη του αγαπημένου της, ξεπέρασαν μίση και δυσκολίες. Highlight της πορείας τους ο γάμος τους την περασμένη σεζόν, όπως και οι ρομαντικές τους στιγμές και σκηνές που αποτέλεσαν πολλές φορές αφορμή για να ξεσηκωθούν οι χρήστες του twitter και οι «Αγριες Μέλισσες» να γίνουν από τα πρώτα trends. Φέτος, το σενάριο τους έχει αναγκάσει να ζουν χωριστά, αφού ο Λάμπρος είναι εξορία στη Λέρο και η Ελένη περιμένει σαν πιστή Πηνελόπη παλεύοντας να φέρει πίσω τον άντρα της ζωής της. Και μπορεί κανείς να μη γνωρίζει το τέλος που επιφυλάσσει το συγγραφικό δίδυμο Τσαμπάνη - Καλκόβαλη, αυτό πάντως που εμείς θα θέλαμε είναι να ζήσουν ευτυχισμένοι Διαφάνι και να αποκτήσουν το δικό τους παιδί που και οι δύο τόσο πολύ θέλουν!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ-ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ & ΜΑΘΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ «ΣΑΣΜΟΣ», ALPHA

«Τίποτα δεν θα μας χωρίσει πια. Δεν πρόκειται να σε πιέσω. Δεν θα το έκανα ποτέ. Θα περι­μένω όσο χρειαστεί. Ξέρω να περιμένω, Βα­σιλική. Περίμενα 20 ολόκληρα χρόνια, μπορώ να περιμένω άλλα τόσα», είπε ο Μαθιός στη Βασιλική, με τα κοντέρ της τηλεθέασης να χτυ­πούν κόκκινο και το twitter να... στάζει μέλι, με τα χαρακτηριστικότερα σχόλια να αναφέρουν: «Λιώσε μας, Μαθιό», «Αλλάξτε τα λεξικά, εκεί όπου λέει “άντρας” βάλτε φωτό τον Μαθιό». Ο έρωτας του σκληρού Μαθιού και της χήρας Βασιλικής απασχολεί τους φανατικούς τηλεθε­ατές του «Σασμού» του ALPHA εδώ και κάποια επεισόδια, ενώ τα spoilers πρωταγωνιστούν και, όπως όλα δείχνουν οι δυο τους θα περάσουν στιγμές αγάπης, όσα προβλήματα και εμπόδια και αν εμφανίζονται στο δρόμο τους.

ΙΟΥΛΙΑ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ & ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ «Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ», MEGA

Ο νεανικός έρωτας που δεν έσβησε ποτέ... Ο Στάθης δεν κατάφερε να ξεπεράσει την Ιουλία ούτε με τον γάμο του, με αποτέλεσμα να διατηρούν μια παράνομη σχέση στη συντηρητική Μάνη. Οσες φορές κι αν αισθανθούν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο, τα συναισθήματά τους δεν τους αφήνουν περιθώρια και οι τηλεθεατές φαίνεται ότι τους υποστηρίζουν με τα μηνύματά τους στα social media. Στα επόμενα επεισόδια, πάντως, το ζευγάρι θα περάσει χρόνο μαζί, χω­ρίς να γνωρίζει ότι τον Στάθη τον περιμένουν πολλές δύσκολες στιγμές.

Πηγή: ΤVΤύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved