Η Γη της Ελιάς: Νέο δυνατό spoiler - Αυτή η παράνομη σχέση θα φέρει τα πάνω κάτω!
Media

Η Γη της Ελιάς: Νέο δυνατό spoiler - Αυτή η παράνομη σχέση θα φέρει τα πάνω κάτω!

Ένα νέο δυνατό spoiler έκανε η εκπομπή, Πάμε Δανάη για τη Γη της Ελιάς και θα μείνετε έκπληκτοι!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς»!

Ζευγάρι με την Ισμήνη αναμένεται να γίνει προσεχώς ο Κωνσταντίνος!

Αυτή η παράνομη σχέση θα γίνει σύντομα γνωστή και θα γίνει χαμός!

Σε έξαλλη κατάσταση ο Λυκούργος μετά τα νέα για τη σχέση της κόρης του με τον Κωνσταντίνο, αλλά και η Αθηνά δεν θα αντιδράσει καλύτερα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Πάντως στο νέο επεισόδιο θα δούμε: Η κουβέντα του Λυκούργου με τον Ιάκωβο ξετυλίγει το κουβάρι του παρελθόντος και αποκαλύπτει όσα τον οδήγησαν να φύγει Μάνη. Ο Ιάκωβος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Μυρτάλη κι αποφασίζει να είναι η πρώτη στην οποία θα αποκαλυφθεί από την οικογένεια των Βρεττάκων.

Ο Ανέστης κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην Ευτυχία, με σκοπό να κλείσει τα στόματα που αμφισβητούν τις προθέσεις του και την επανασύνδεσή τους. Η Αθηνά εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα πως νιώθει πιο μόνη κι ανυπεράσπιστη από ποτέ. Τα ανοιχτά μέτωπα έχουν αρχίσει να την καταβάλουν. Η Χάιδω σε συνεργασία με τον Φίλιππο βάζει σε εφαρμογή την μεγάλη εκδίκηση, ενώ ο Στάθης παραμένει ανυποψίαστος και δεν διστάζει να εμπλακεί σε έναν ακόμα καβγά μαζί της..

Η Μυρτάλη συναντά για πρώτη φορά τον Ιάκωβο και η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη.
Η Χάιδω, σε μια κρίση θυμού, αποκαλύπτει στον Φίλιππο τα πάντα για τον πατέρα του. Στο μεταξύ, ο Στάθης έχει πει στην Αρετή ότι πάει στην Καλαμάτα, ενώ είναι με την Ιουλία στην Καρδαμύλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved