Αιμιλία Υψηλάντη: Ο Λιγνάδης, το metoo και οι γυναικοκτονίες (Video)
Media

Αιμιλία Υψηλάντη: Ο Λιγνάδης, το metoo και οι γυναικοκτονίες (Video)

Η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Το Πρωινό  «Πρωινό για το κίνημα metoo, τις γυναικοκτονίες και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αρχικά ανέφερε: «Αυτό που καθορίζει τη ζωή μας είναι οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, όταν αυτές δεν είναι καλές δημιουργείται δυστυχία. Είναι ένα έργο πολύ σπουδαίο και έχει σχέση και με αυτά που ζούμε με τον κορονοϊό. Δηλαδή, η δική μου ελεύθερη επιλογή είναι δικαίωμά μου απόλυτο ή επηρεάζει και τον άλλον;»!

Και τόνισε: «Κανένας άνδρας, με πολύ σπάνιες εξαιρέσεις δεν αντέχει μια γυναίκα με πολλή προσωπικότητα και με δική της πορεία στη ζωή. Δεν είναι εύκολο να έρχεται ένας άνδρας μαζί σου και να τον λένε “κύριο Υψηλάντη”».

Όσον αφορά τις γυναικοκτονίες, είπε: «Ο φόβος είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν είναι η βία. Η βία γεννιέται από τον φόβο. Όποιος δεν έχει δύναμη και νιώθει αδύναμος, το αναπληρώνει αυτό με βίαιη συμπεριφορά. Οι γυναίκες τους λυπούνται τους βίαιους συντρόφους τους και γίνονται δύο φορές σκλάβες».

Για το #metoo, τόνισε η Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν είναι πολύ καλό όταν ξέρεις ότι η οικογένεια σου έχει έναν άνθρωπο μέσα ο οποίος κατηγορείται για τέτοια πράγματα. Δεν είμαστε ευτυχισμένοι. Ούτε είναι θέμα εκδικητικότητας, αλλά η τιμωρία είναι απαραίτητη διαφορετικά θα διαλυθούμε. Δεν θέλω να μπω στην παγίδα της λύπης, του οίκτου και της συμπάθειας. Ο Λιγνάδης για μένα ήταν συνεργάτης μου και σαν ηθοποιό τον θεωρώ πάρα πολύ καλό. Ήταν και πολύ καλός σκηνοθέτης. Αλλά δεν θέλω να βάλω τον εαυτό μου στο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Η δικαιοσύνη αποφαίνεται».

Δείτε όλα όσα είπε η ηθοποιός στο παρακάτω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved