Ελένη Μενεγάκη: Πήρε κιλά και δείτε τι της συνέβη στον αέρα της εκπομπής της (Video & Photos)
Media

Ελένη Μενεγάκη: Πήρε κιλά και δείτε τι της συνέβη στον αέρα της εκπομπής της (Video & Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε κιλά και το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της!

Η παρουσιάστρια πήγε στην κουζίνα και… από το ακουστικό της της έλεγαν να κατεβάσει την μπλούζα της, αλλά… μάταια δεν κατέβαινε και το αντιμετώπισε με χιούμορ και μας άρεσε πολύ!

Φαινόταν η κοιλιά της παρόλο που προσπαθούσε να κατεβάσει την μπλούζα της και αναφώνησε: «Παιδιά, δεν κατεβαίνει με τίποτα, δεν κατεβαίνει εντάξει; Δεν κατεβαίνει τέλος! Φάγαμε καλά, αισθανόμαστε ωραία, βάλαμε και τα κραγιόν μας και έτσι προχωράμε κάθε μέρα… και δεν βαριέσαι, λίγο η μπλούζα που μπορεί να μην κουμπώσει τη μία μέρα, λίγο το παντελόνι που μπορεί να είναι εφαρμοστό την άλλη μέρα, αλλά η ζωή δεν είναι να είμαστε μέσα στους περιορισμούς! Εντάξει πρέπει να διαλέξουμε μέχρι που θα περιοριζόμαστε! Άσε που το φαΐ είναι απόλαυσε και πρέπει που και που να το γλεντάμε»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες, είχε πει:

Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ παιδιά αυτό τον καιρό που δεν δούλευα, ευχαριστήθηκα φαγητό, χωρίς έγνοια! Έφαγα, ήπια τις μπυρίτσες μου, τα κρασάκια μου. Καταπληκτικά! Με το που ξεκίνησα και ξεκίνησαν οι αγωνίες, κόπηκαν όλα. Είπα «πώς θα πας έτσι είπα το καλοκαίρι. Δεν θα μπαίνεις σε μισό ρούχο! Όλα δεν θα κλείνουν! Θα τραβάς τα παντελόνια σου… Το καλοκαίρι και όλο το χρόνο πήρα κιλάκια»!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη on air για την επέτειο γάμου με τον… Μάκη Παντζόπουλο (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την ειδική παραγγελία που έκανε για την οικογένειά της! (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Θα πάθεις πλάκα με το κοντινό πλάνο στα 52 της χρόνια! (Video & Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved