Το αύριο μας ανήκει: Σοφία Μανωλάκου: «Η Στέλλα έχει μια ζωή την οποία κρύβει»
Media

Το αύριο μας ανήκει: Σοφία Μανωλάκου: «Η Στέλλα έχει μια ζωή την οποία κρύβει»

Φέτος βλέπουμε τη Σοφία Μανωλάκου στο καθημερινό αστυνομικό δράμα του ΜΕGΑ «Το αύριο μας ανήκει».

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της και για τα κοινά στοιχεία με την ηρωίδα της.

Καθώς εξελίσσεται ο ρόλος σας, ποιο θεωρείτε ότι είναι το κοινό στοιχείο σας με τη Στέλλα;

Κοινά μας στοιχεία είναι το πείσμα, η εργατικότητα και το αίσθημα δικαίου. Η ηρωίδα μου έχει μια αυτονομία που μου αρέσει. Κατά τα άλλα, έχει και μια ζωή την οποία κρύβει και δεν ξέρουμε ξεκάθαρα τους σκοπούς της, αν και σιγά σιγά θα ξετυλίγεται η ιστορία της και θα μαθαίνουμε διάφορες πτυχές της. Πάντως, δεν έχουμε να κάνουμε με έναν ανοιχτό άνθρωπο, η Στέλλα είναι κρυψίνους. Δεν κάνει πάντα σαφή τα κίνητρα των πράξεων της, καθώς έχει περάσει δύσκολες στιγμές στην υπηρεσία, Κάποιες φορές δημιουργεί στο μυαλό της υποψίες και συγκρούεται και με τον Λευτέρη, Παρ' όλα αυτά, η αφοσίωση της σε εκείνον είναι δεδομένη... Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους, ούτε καν φλερτ. Ο Λευτέρης έχει δώσει την καρδιά του αλλού. Το μόνο που θέλουν και οι δυο είναι να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ως συνάδελφοι, είναι εκεί ο ένας για τον άλλο. Το να βρουν τους υπαίτιους της τραγωδίας που συνέβη τους έχει γίνει εμμονή.

Νιώθετε και εσείς ότι το αύριο μας ανήκει;

Το παρελθόν έχει περάσει στη λήθη, το παρόν το διαχειριζόμαστε, αλλά αυτό που μας ανήκει και θέλουμε να είναι καλύτερο είναι το αύριο. Δικά μας είναι τα όνειρα, ό,τι θέλουμε τα κάνουμε.Τα όνειρα μας δεν κοστίζουν σε κανέναν και κανείς δεν έχει δικαιώματα σε αυτά. Η ηρωίδα μου, η Στέλλα, έχει ένα στόχο: να βρει τους ανθρώπους που ευθύνονται για την έκρηξη στην πόλη και τους δολοφόνους, Όσα εμπόδια και αν προκύπτουν στο δρόμο της, έχει συγκεκριμένο σχέδιο για να τους εντοπίσει και να τους φέρει ενώπιον των πράξεων τους. Η Στέλλα θα μπορούσε να ήταν μια ηρωίδα της Αγκάθα Κρίστι. Ψάχνει για δολοφόνους, κρυμμένα μυστικά και κίνητρα.

Η χρονιά που θα φύγει σε λίγους μήνες θα μείνει αξέχαστη στο χώρο σας. Απορήσατε κι εσείς με όλα αυτά τα φαινόμενα σωματικής, ψυχικής και λεκτικής βίας στο θέατρο...

Δεν απόρησα, απλώς έπεσα από τα σύννεφα. Και το θέμα είναι ότι συνεχίζονται οι αποκαλύψεις. Βγήκαν στο φως κακοποιητικές συμπεριφορές στο πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων, χειριστικές πράξεις εξουσίας και ήρθαν στην επιφάνεια υποθέσεις που πλέον αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη δικαιοσύνη. Μακάρι να γίνει μια αρχή, να ανοίξουν .και άλλα στόματα και να βγουν μπροστά τα θύματα με θάρρος.

Πηγή:7 ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved