Μαρία Κορινθίου: Απαντά για τη φώτο δίπλα σε τοιχογραφία της Παναγίας που προκάλεσε αντιδράσεις
Media

Μαρία Κορινθίου: Απαντά για τη φώτο δίπλα σε τοιχογραφία της Παναγίας που προκάλεσε αντιδράσεις

Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night Show και μίλησε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, όταν  φωτογραφήθηκε δίπλα σε μία τοιχογραφία της Καθολικής Παναγίας.

Η Μαρία Κορινθίου απάντησε πρώτη φορά: «Έγινε ντόρος κι ήμουν talk of the town για δύο ημέρες. Είχα κάνει μια φωτογράφιση για την σειρά ρούχων που έχω σε μία καφετέρια. Σε μία μεριά υπήρχε μία τοιχογραφία της Μαντόνα, η εικόνα της Καθολικής Παναγίας. Μια ζωγραφιά, που δεν είχε σταυρούς κι ούτε ήταν διαβασμένη. Πιάστηκαν από αυτήν την εικόνα, μου έλεγαν ντροπή κι ότι πάλι βγήκα γυμνή και θα έπρεπε να ντρέπομαι που φωτογραφίζομαι έτσι δίπλα στην Παναγία.»!

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Θα κατακριθώ επειδή έχω και πλούσιο ντεκολτέ. Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η εικόνα μου. Αυτή είμαι. Θα το πω πάρα πολύ ωμά. Προκαλώ επειδή έχω μεγάλο στήθος. Τι να κάνουμε τώρα; Εγώ έχω πολύ μεγάλη σχέση με τα θεία κι αδυναμία στην Παναγία. Δεν ήμουν μέσα σε εκκλησία για να το καταλάβω, ήμουν σε μία καφετέρια»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, The 2night show!

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπά η Κορινθίου: «Υπήρξαν πάνελ που με ειρωνεύτηκαν και τώρα είναι υποστηρικτές του Metoo»

Θετική στον κορονοϊό και η Μαρία Κορινθίου λίγες μέρες μετά τον Γιάννη Αϊβαζη!

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved