Φαίη Σκορδά: «Κάγκελο» με το μήνυμα του Ξιαρχό – «Σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν μπαίνω»! (Video & Photos)
Media

Φαίη Σκορδά: «Κάγκελο» με το μήνυμα του Ξιαρχό – «Σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν μπαίνω»! (Video & Photos)

Φανερά ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό με μήνυμα που της εστάλη από τον Τάσο Ξιαρχό!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, εστάλη στην παρουσιάστρια ένα μήνυμα από τον χορογράφο, κοίταξε το κινητό της και… έμεινε άφωνη! Ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν έχουν κάποια εξέλιξη και της ζήτησε να δει το μήνυμα, η Φαίη Σκορδά όμως ήταν έξαλλη.

Από τις γκριμάτσες και τους μορφασμούς της φάνηκε να έχει ενοχληθεί και δεν ήθελε να πει το μήνυμα στον αέρα του Πρωινού, αρκέστηκε μονάχα να σχολιάσει: «Τίποτα… δεν θέλω να το δεις… Μακάρι όλα να λύνονται με αγάπη! Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Τάσο (και κόμπιασε). Δεν θέλω, δεν… εγώ σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπαίνω…» και άλλαξαν θέμα συζήτησης!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Να σας υπενθυμίσουμε μετά από όλα όσα συνέβησαν με τον Τάσο, ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του, είπε: «Πλέον είμαι καλά, έχω ξεφύγει τον κίνδυνο, αλλά εντάξει… Ακόμα χρειάζομαι κάποιες ώρες για να αναρρώσω. Δε θέλω να πω πάρα πολλά, θέλω να πω μόνο ότι ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν και μου έστειλαν μήνυμα. Όταν μπορέσω με την πρώτη ευκαιρία, θα μιλήσω για το θέμα και θα ανοιχτώ για ό,τι συνέβη. Προς το παρόν είμαι καλά. Όλοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι κοντά μου, με προσέχουν και με νοιάζονται οπότε αυτό είναι το σημαντικό»!

Διαβάστε επίσης:

Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό: «Πλέον είμαι καλά, έχω ξεφύγει τον κίνδυνο» (video)

Κατερίνα Πεφτίτση για Ξιαρχό: «Είχα αντίστοιχο σχόλιο από τον Λιάγκα, δεν ήμουν της αισθητικής του»

Το Πρωινό: Καταγγελίες στην εκπομπή για τον Ξιαρχό: «Παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθητές του»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved