Σασμός: Ευφημία Καλογιάννη: Έχουμε υποψίες, αλλά στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε ακόμα τον δράστη
Media

Σασμός: Ευφημία Καλογιάννη: Έχουμε υποψίες, αλλά στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε ακόμα τον δράστη

H Ευφημία Καλογιάννη μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από την πετυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της και για την εξέλιξη του ρόλου της.

-Υποδύεστε την υπαστυνόμο Ντίνα Πουλαντζά, στην πετυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha. Πείτε μας λίγα λόγια για την εξέλιξη του ρόλου σας.

Η Ντίνα δουλεύει μαζί με τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη, είναι πάρα πολλά χρόνια συνεργάτες στο τμήμα. Ουσιαστικά είναι το δεξί του χέρι. Μέσα σε αυτό το επαγγελματικό πλαίσιο, περνάνε πάρα πολλές ώρες μαζί, με αποτέλεσμα η δουλειά να έχει γίνει το σπίτι τους, οπότε είναι σαν παντρεμένοι. Είναι σαν οικογένεια, με τη διαφορά ότι η Ντίνα έχει ερωτευτεί τον Αντώνη, ενώ εκείνος είναι δοσμένος στη Μαρίνα συναισθηματικά, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δυστυχώς γι’ αυτήν, σε αυτή τη φάση μένουν πια μόνο συνεργάτες. Οι έρευνες για τον δολοφόνο του Στεφανή προχωρούν, αλλά έρχονται στο προσκήνιο και άλλες υποθέσεις, οι οποίες κάποιες φορές περιπλέκουν τα πράγματα. Τον δολοφόνο θ’ αργήσουμε να τον ανακαλύψουμε. Μέχρι τα επεισόδια που έχω λάβει εγώ στα χέρια μου, έχουμε υποψίες, αλλά στην πραγματικότητα δεν τον γνωρίζουμε ακόμα τον δράστη.

-Θα παίξετε ενεργό ρόλο στο να οδηγηθούν οι οικογένειες στον πολυπόθητο σασμό;

Δεν το γνωρίζω ακόμα αυτό. Ωστόσο, υποθέτω πως εφόσον ο Αντώνης αναμειγνύεται σε αυτό αρκετά, θα αναμειχθεί και η Ντίνα. Αυτοί οι δύο πάνε πακέτο. Ακόμα κι όταν σταματάει η προσωπική τους σχέση, στο αστυνομικό τμήμα λειτουργούν μαζί. Όπου πάει αυτός, πάει κι εκείνη και οποιαδήποτε απορία, δισταγμό, αίσθηση έχει ο Αντώνης, το μοιράζεται μαζί της. Την εμπιστεύεται απόλυτα.

-Η ηρωίδα σας είναι ερωτευμένη με τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο οποίος όμως, είναι ερωτευμένος με άλλη. Θα τον διεκδικήσει στο μέλλον;

Δεν το ξέρω καθόλου. Κρίνοντας από τον ρόλο, θα σου πω ότι η Ντίνα μέσα σε όλο αυτό που νιώθει για τον αστυνόμο, τον σέβεται και πάρα πολύ. Οπότε, θεωρώ πως αν αντιληφθεί πως ο Αντώνης είναι ερωτευμένος στ’ αλήθεια με άλλη, δεν θα τον διεκδικήσει. Αν, όμως, της αφήσει περιθώρια και δεν της δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση με τη στάση του, τότε νομίζω πως κάτι θα κάνει για να τον φέρει κοντά της.

-Έχετε κάποια κοινά χαρακτηριστικά με την Ντίνα;

Η Ντίνα συνέχεια τονίζει ότι λειτουργεί με το ένστικτό της, το ίδιο συμβαίνει και με εμένα. Ένα άλλο είναι ότι κι εγώ, όπως κι εκείνη, νοιαζόμαστε πάρα πολύ για τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας, έχουμε αίσθηση του χιούμορ και αυτοσαρκαζόμαστε.

-Αν σας συνέβαινε στη ζωή σας να ερωτευτείτε κάποιον άνθρωπο, που ήταν δοσμένος συναισθηματικά αλλού, τι θα κάνατε;

Εξαρτάται από το τι σχέση έχω με αυτόν τον άνθρωπο. Πόσο τον έχω ερωτευτεί, πόσο πολύ τον θέλω και σε τι φάση ζωής βρίσκομαι. Το λέω αυτό, γιατί πολλές φορές μπαίνουμε σε μια σχέση με κάποιον που δεν είναι απόλυτα διαθέσιμος, αλλά το προσπαθούμε, το παλεύουμε και κάπως ελπίζουμε. Βέβαια, με τα χρόνια έχω δει πως μάλλον αυτό δεν λειτουργεί και τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα στο ποιος μας θέλει και ποιος όχι. Οπότε μάλλον όχι, τώρα πια δεν θα έμπαινα σε μια τέτοια διαδικασία, αλλά δεν μπορώ να πω ότι στο παρελθόν δεν μου έχει συμβεί.

-Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που φέρνει τον «Σασμό» πρώτο στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού;

Νομίζω ότι έχουμε ένα πάρα πολύ ισχυρό σενάριο, καταπληκτικούς συντελεστές και μια ιστορία που εξελίσσεται με γρήγορο ρυθμό και εναλλαγές. Ταυτόχρονα, έχει δυνατές ιστορίες αγάπης που ελκύουν το κοινό και εξαιρετικούς ηθοποιούς.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved