Ιφιγένεια Πιερίδου: Η Ευτυχία από τη Γη της ελιάς, η ηλικία, το μόντελινγκ και η γνωστή αδερφή της
Media

Ιφιγένεια Πιερίδου: Η Ευτυχία από τη Γη της ελιάς, η ηλικία, το μόντελινγκ και η γνωστή αδερφή της

Η Ιφιγένεια Πιερίδου, η οποία υποδύεται την Ευτυχία στη σειρά, Η Γη της Ελιάς έχει κλέψει την καρδιά όχι μόνο του Ανέστη αλλά και του τηλεοπτικού κοινού!

Μετά τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου στο Τατουάζ που υποδύθηκε την αστυνόμο Αθηνά, στα 29 της χρόνια κάνει μία αγρότισσα στην Μάνη και για ακόμα μία φορά μας έχει εντυπωσιάσει με το υποκριτικό της ταλέντο!

Η Ευτυχία Κάσση λοιπόν στη Γη της Ελιάς, είναι φίλη της Άννας. Φιλότιμη και καλόκαρδη κοπέλα. Έχει σταθεί άτυχη στα προσωπικά της, καθώς είχε σχέση με τον Ανέστη, αλλά εκείνος τη ζήλευε και την κακοποιούσε, γι’ αυτό και χώρισαν. Προσπαθεί να προχωρήσει στη ζωή της, αλλά εκείνος δεν την αφήνει! Μάλιστα, θα δούμε να της κάνει πρόταση γάμου...

Να σας υπενθυμίσουμε ότι έχει μια αδερφή, η οποία είναι γνωστή ηθοποιός Έλενα και είχε παίξει και εκείνη στο Τατουάζ υποδυόμενη τη γυναίκα του serial killer!

Η Ιφιγένεια Πιερίδου σπούδασε στη σχολή London Studio Centre στο Λονδίνο. Το πτυχίο της είχε βάση το χορό και έκανε επιπλέον μαθήματα για τραγούδι και θέατρο.

Σε παλιότερή της συνέντευξή της είχε αναφέρει ότι είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ: «Το μόντελινγκ είναι ένας τομέας με τον οποίο ασχολούμαι από τα 16 μου, όταν έκανα την πρώτη μου επαγγελματική φωτογράφηση»!

Αγαπάει την γυμναστική, προσέχει την διατροφή της και αυτό φαίνεται, αφού έχει απίστευτη σιλουέτα.

Η ηθοποιός φροντίζει τον εαυτό της και όπως είχε αποκαλύψει: «Όταν αγαπάς τον εαυτό σου εννοείται ότι σε ενδιαφέρει και η εικόνα σου. Γυμνάζομαι κι αυτό γιατί με κάνει να αισθάνομαι καλά. Δεν κάνω κάποια συγκεκριμένη διατροφή, λατρεύω το καλό φαγητό και γενικά δεν μου αρέσει να στερούμαι τίποτα σε αυτό το κομμάτι. Το μυστικό για μένα είναι να τρως λίγο απ’ όλα!»

Δείτε την Ευτυχία από τη Γη της Ελιάς σε εντυπωσιακές φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Το Τατουάζ: Γενέθλια για την πρωταγωνίστρια της σειράς - Η υπέροχη έκπληξη της αδερφής της (Video)

Θυμάστε την «Αθηνά» από το Τατουάζ; Δείτε την με μπικίνι και θα εντυπωσιαστείτε

Πρωταγωνίστρια του Τατουάζ είναι ερωτευμένη! Δείτε ρομαντικές στιγμές με τον κούκλο σύντροφό της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved