Η Όλγα Μαλέα αναλαμβάνει τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ
Media

Η Όλγα Μαλέα αναλαμβάνει τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ, βλέποντας κάποια βασικά πρότζεκτ να μη σημειώνουν τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης, επανεξετάζουν τις επιλογές τους και προχωρούν άμεσα σε διορθωτικές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, μετά το πρόωρο τέλος του διαγωνισμού μαγειρικής «Τop Chef» και την επίσπευση του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», εξετάζεται η ένταξη ακόμη μίας δραματικής σειράς.

Πρόκειται για το «Κόκκινο δωμάτιο», βασισμένο στο τουρκικό φορμάτ «Κirmizi Oda», όπου στο επίκεντρο βρίσκεται μια γυναίκα ψυχολόγος. Εκείνη υποδέχεται στο ντιβάνι του ιατρείου της ανθρώπους που ξεδιπλώνουν ιστορίες με τραυματικές εμπειρίες και σκοτεινά μυστικά, βασισμένα σε αληθινά γεγονότα. Ακούγεται ότι τη σκηνοθεσία αυτής της νέας σειράς, που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, πρόκειται να αναλάβει η Όλγα Μαλέα.

Η σκηνοθέτις, έπειτα από πολύχρονη απουσία, επέστρεψε πέρυσι στα τηλεοπτικά δρώμενα με τη σειρά της ΕΡΤ 1 «Τα καλύτερα μας χρόνια», ενώ, όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου, παρέδωσε τη σκυτάλη σε άλλον σκηνοθέτη.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved